خرید آجیل آنلاین

نمایش 1–12 از 93 نتیجه

۲۷۰,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

آجیل مخلوط اصفهان

آجیل چهار مغز

۸۷۵,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

بهترین تخمه آفتابگردان در اصفهان

تخمه آفتابگردان بوداده نمکی

۱۶۰,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید آجیل آنلاین

مغز پسته خام

۱,۱۹۰,۰۰۰ تومان وزن هر کیلو
انتخاب گزینه
۶۸۹,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

آجیل مخلوط اصفهان

آجیل سه مغز بوداده

۶۷۰,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه
ناموجود

آجیل مخلوط اصفهان

آجیل مخلوط تگری

۵۱۸,۱۳۰ تومان قیمت هر کیلو
۳۲۵,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

آجیل مخلوط اصفهان

آجیل پنج مغز بوداده

۸۳۰,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید آجیل

آجیل! چه برنامه ای برای خرید اینترنتی آجیل دارید؟ بر اساس مطالعاتی که صورت گرفته است، کمبود آجیل و مغزی جات در رژیم غذایی مردان و زنان به عنوان یکی از اشتباهات سیستماتیک در تغذیه شناخته می شود. خوردن آجیل مفید است و لازم است تا مصرف آن را در رژیم غذایی افزایش دهیم. در آجیل و خشکبار گلچین انواع خشکبار و میوه های خشک را می توانید به صورت حضوری و اینترنتی خریداری نمایید. به طور خلاصه می توان به فواید این محصولات مقوی به شرح ذیل اشاره کرد:

  • محتوای پروتئین بالا (10-20% بسته به نوع مغزها یا دانه ها).
  • ترکیب کامل پروتئین (یعنی حاوی اسیدهای آمینه ضروری است).
  • محتوای بالای اسیدهای چرب غیر اشباع از جمله اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 چند غیر اشباع با زنجیره بلند.
  • بسیاری از توکوفرول ها و مولکول های مرتبط (شما قطعا یکی از آنها را می شناسید – ویتامین E)، و همچنین ویتامین های B6، فولات، نیاسین.
  • فیبر (3.5-10% بسته به نوع مغز یا دانه).
  • ریز عناصر (آهن، سلنیوم، روی، کلسیم، منیزیم، پتاسیم – بسته به نوع).

خرید اینترنتی آجیل

در هنگام خرید آجیل از خواص آن مطلع باشیم

آجیل منبع ارزشمندی از پروتئین و چربی های سالم است. گاهی اوقات می شنوید که آجیل ها کالری زیادی دارند و نمی توانید زیاد مصرف کنید و بیش از دو عدد آجیل در روز دیگر فایده ای ندارد، در حالی که این حرف صحیح نیست. مطالعه روی افرادی که به طور منظم و زیاد آجیل می خورند نشان داد که مشکلی با وزن، تعادل چربی یا قلب و عروق خونی ندارند. حتی برعکس، حداقل 12 گرم آجیل در روز خطر سکته مغزی را کاهش می دهد. مصرف منظم آجیل باعث بهبود تعادل لیپوپروتئین های خون و کاهش کلسترول کل می شود.

در ادامه به فواید تک تک محصولات آجیلی اشاره می نماییم؛

خرید آجیل آنلاین

گردو در فروشگاه اینترنتی آجیل گلچین

گردو از دوران کودکی نام آشنایی بوده است. بر اساس گزارشات، ایران یکی از بزرگترین صادر کنندگان گردو به کشورهای مختلف می باشد. این محصول که جزو آجیل های معروف است علاوه بر فواید اقتصادی، خواص مفیدی نیز دارد. برای مشاهده ی قیمت گردو 1402 اینجا کلیک کنید.

ارزش غذایی آجیل گردو

بر اساس اطلاعات تغذیه، ارزش غذایی گردو (100 گرم) به شرح ذیل است:

ردیف مواد معدنی مقدار
1 محتوای کالری 618
2 کربوهیدرات 9.9 گرم
3 چربی ها 59 گرم
4 امگا 3 2 گرم
5 پروتئین 21.1 گرم
6 ویتامین B6 0.6 میلی گرم
7 ویتامین E 1.8 میلی گرم
8 اسید پانتوتنیک 1.7 میلی گرم
9 آهن 3.1 میلی گرم
10 منیزیم 201 میلی گرم
11 فسفر 513 میلی گرم
12 پتاسیم 523 میلی گرم
13 مس 1.4 میلی گرم
14 منگنز 3.9 میلی گرم
15 روی 3.4 میلی گرم

گردو نسبت به سایر مغزها فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد. این به دلیل محتوای غنی از ویتامین E، ملاتونین و پلی فنول است.

فواید سلامتی گردو

  • از سلامت قلب حمایت می کند

اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع موجود در گردو باعث کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید “بد” می شود. این امر خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد: تصلب شرایین (بیماری مزمن شریان) و حتی حمله قلبی.

یک مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه بریتانیا نشان داد که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب در میان افرادی که بیش از چهار بار در هفته آجیل مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که هرگز یا به ندرت آجیل مصرف می‌کنند، 37 درصد کمتر است.

  • التهاب را کاهش می دهد

استرس اکسیداتیو ریشه بسیاری از بیماری ها است: بیماری های قلبی عروقی، دیابت نوع 2، بیماری آلزایمر و سرطان.

پلی فنول های موجود در گردو به مبارزه با استرس اکسیداتیو کمک می کند. زیرگروهی از پلی فنول ها – الاگوگیتانین ها – می تواند به ویژه درگیر باشد. باکتری های مفید در روده آنها را به ترکیباتی تبدیل می کند که از التهاب محافظت می کند.

منیزیم، اسیدهای آمینه و امگا 3 موجود در گردو نیز می توانند التهاب را کاهش دهند.

  • عملکرد مغز را بهبود می بخشد

گردو حاوی مواد شیمیایی گیاهی مهمی است و سرشار از چربی های چند غیراشب/7پ//اع سالم برای مغز است. اسیدهای چرب امگا 3 به کاهش استرس اکسیداتیو در مغز کمک می کند و همچنین به بهبود سیگنال دهی مغز و نوروژنز – ایجاد نورون ها کمک می کند.

تحقیقات نشان می دهد که مواد مغذی (چربی های اشباع نشده، پلی فنول ها و ویتامین E) موجود در گردو به کاهش آسیب اکسیداتیو و التهاب در مغز کمک می کند.

مطالعات مشاهده ای در افراد مسن نشان داده است که خوردن گردو باعث بهبود عملکرد مغز، از جمله پردازش سریعتر اطلاعات، انعطاف پذیری ذهنی بیشتر و حافظه بهتر می شود.

  • خطرات مصرف

مصرف زیاد گردو به دلیل داشتن روغن و فیبر زیاد باعث اسهال می شود. سندرم روده تحریک پذیر نیز می تواند علت اسهال باشد.

افرادی که به آجیل حساسیت دارند نباید از آنها استفاده کنند. اگر گردو خورده اید و دچار جوش یا مشکل تنفسی شده اید، باید با پزشک مشورت کنید.

خرید آجیل آنلاین گردو

برای خرید اینترنتی آجیل گردو باید به نکاتی دقت کنید که حائز اهمیت است. باید دقت داشته باشید که نسبت به آن آجیل آلرژی نداشته باشید.

بادام زمینی

بادام زمینی معمولاً در ایران و سایر کشور ها کشت می شود. این آجیل متعلق به محصولات روغنی است به همین دلیل از آن در تولید کره، رب و شیرینی (آب نبات، کیک و کلوچه) استفاده می شود.

علی رغم اینکه بادام زمینی کاملا مفید است، به دلیل داشتن مواد حساسیت زا و ضد مغذی نباید از آن سوء استفاده کرد.

ارزش غذایی آجیل بادام زمینید

بر اساس اطلاعات تغذیه، ارزش غذایی بادام زمینی (100 گرم) به صورت زیر می باشد:

  • محتوای کالری: 567;
  • کربوهیدرات: 16.1 گرم؛
  • چربی ها: 49.2 گرم؛
  • امگا 3: 3 میلی گرم؛
  • پروتئین: 25.8 گرم؛
  • ویتامین B1: 0.6 میلی گرم (43٪ از هنجار روزانه)؛
  • ویتامین E: 8.3 میلی گرم (42٪ از هنجار روزانه)؛
  • پانتوتنیک اسید: 1.8 میلی گرم (18٪ از نرمال روزانه)؛
  • کلسیم: 92 میلی گرم (9٪ از نرمال روزانه)؛
  • آهن: 4.6 میلی گرم (25٪ از نرمال روزانه)؛
  • منیزیم: 168 میلی گرم (42٪ از نرمال روزانه)؛
  • فسفر: 376 میلی گرم (38٪ از نرمال روزانه)؛
  • پتاسیم: 705 میلی گرم (20٪ از نرمال روزانه)؛
  • روی: 3.3 میلی گرم (22٪ از نرمال روزانه)؛
  • مس: 1.1 میلی گرم (57٪ از نرمال روزانه)؛
  • منگنز: 1.9 میلی گرم (97٪ از نرمال روزانه).

فواید سلامتی بادام زمینی

  • به کنترل وزن کمک می کند

بادام زمینی به دلیل محتوای بالای چربی، کالری قابل توجهی دارد. با این حال، مصرف متوسط ​​بادام زمینی ممکن است بر وزن تاثیری نداشته باشد.

یک مطالعه 6 ماهه با مشارکت زنان سالم ثابت کرد که وقتی سایر منابع چربی در رژیم غذایی کم چرب با بادام زمینی جایگزین شود، فرد می تواند 3 کیلوگرم وزن کم کند.

از جمله عواملی که تأثیر مثبتی بر سلامتی دارد، توانایی بادام زمینی در کاهش وزن است:
بادام زمینی احساس سیری می کند و خطر پرخوری را کاهش می دهد.

وقتی بادام زمینی کامل به اندازه کافی خوب جویده نشود، ممکن است برخی از آنها بدون جذب از دستگاه گوارش عبور کنند.

محتوای پروتئین بالا و چربی تک غیراشباع موجود در بادام زمینی می تواند کالری سوزی را افزایش دهد.

بادام زمینی منبع فیبر نامحلول است که با کاهش خطر افزایش وزن همراه است.

  • قند خون را تنظیم می کند

بادام زمینی برای افراد مبتلا به دیابت ایده آل است. دارای شاخص گلیسمی پایین 23 است، بنابراین باعث افزایش شدید قند خون نمی شود.

به کنترل قند خون کمک می کند زیرا کربوهیدرات نسبتا کمی دارد اما پروتئین، چربی و فیبر بالایی دارد. فیبر هضم را کند می کند و باعث آزاد شدن پایدارتر انرژی می شود و پروتئین نسبت به کربوهیدرات های ساده زمان بیشتری برای تجزیه شدن دارد.

  • سلامت قلب را بهبود می بخشد

تحقیقات نشان می دهد که خوردن بادام زمینی و همچنین انواع دیگر آجیل می تواند از بیماری قلبی محافظت کند.

علاوه بر این، بادام زمینی حاوی تعدادی مواد مفید برای قلب است: منیزیم، نیاسین، مس، اسید اولئیک و بسیاری از آنتی اکسیدان ها مانند رسوراترول.

خطرات مصرف بیش از حد بادام زمینی

  • مسمومیت با آفلاتوکسین

گاهی اوقات بادام زمینی می تواند به کپک (Aspergillus flavus) آلوده شود که آفلاتوکسین تولید می کند. علائم اصلی مسمومیت با آفلاتوکسین کاهش اشتها و زرد شدن چشم ها (یرقان) است که نشانه های معمول مشکلات کبدی است. مسمومیت شدید با آفلاتوکسین می تواند منجر به نارسایی کبد و سرطان کبد شود.

خطر آلودگی آفلاتوکسین به نحوه نگهداری بادام زمینی بستگی دارد. این خطر در شرایط گرم و مرطوب افزایش می یابد. با خشک کردن مناسب بادام زمینی و حفظ دما و رطوبت پایین در طول نگهداری می توان از آلودگی آفلاتوکسین جلوگیری کرد.

  • ضدمغذی ها

بادام زمینی حاوی تعدادی مواد ضد مغذی است – موادی که جذب مواد مغذی را مختل می کند و ارزش غذایی را کاهش می دهد.

اسید فیتیک (فیتات) در تمام دانه های خوراکی، آجیل، غلات و حبوبات یافت می شود. در بادام زمینی 0.2-4.5 درصد است و باعث کاهش ارزش آهن و روی می شود.

  • آلرژی به بادام زمینی

بادام زمینی یکی از رایج ترین آلرژن های غذایی است. افراد مبتلا به این آلرژی باید از مصرف بادام زمینی و محصولات حاوی آن اجتناب کنند.

خرید آنلاین آجیل بادام زمینی

بادام زمینی از آجیل های پر استفاده در میان مردم است که هم به عنوان میان وعده و هم به عنوان ماده ای که در کیک و غذاها استفاده می شود، خریداری می شود. چنانجه قصد خرید آنلاین این آجیل را دارید می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.

بادام

بادام یک محصول محبوب در خاورمیانه، مدیترانه و آسیای مرکزی است. از آن برای تهیه یکی از محبوب ترین جایگزین های شیر گاو – شیر بادام و همچنین جایگزینی به همین نام برای آرد گندم استفاده می شود.

بادام یک میان وعده محبوب برای افرادی است که می خواهند وزن کم کنند.

ارزش غذایی آجیل بادام

بر اساس اطلاعات تغذیه، ارزش غذایی بادام (100 گرم) به شرح ذیل است:

  • محتوای کالری: 575;
  • کربوهیدرات: 21.7 گرم؛
  • چربی ها: 49.4 گرم؛
  • امگا 3: 6 میلی گرم؛
  • پروتئین: 21.2 گرم؛
  • ویتامین B2: 1 میلی گرم (60٪ از هنجار روزانه)؛
  • ویتامین E: 26.2 میلی گرم (131٪ از هنجار روزانه)؛
  • کلسیم: 264 میلی گرم (26٪ از نرمال روزانه)؛
  • آهن: 3.7 میلی گرم (21٪ از نرمال روزانه)؛
  • منیزیم: 268 میلی گرم (67٪ از نرمال روزانه)؛
  • فسفر: 484 میلی گرم (48٪ از نرمال روزانه)؛
  • پتاسیم: 705 میلی گرم (20٪ از نرمال روزانه)؛
  • روی: 3.1 میلی گرم (21٪ از نرمال روزانه)؛
  • مس: 1 میلی گرم (50٪ از نرمال روزانه)؛
  • منگنز: 2.3 میلی گرم (114٪ از نرمال روزانه).

بادام سرشار از اسید فیتیک است، ماده ای که از جذب برخی مواد معدنی مانند آهن، روی و کلسیم جلوگیری می کند.

فواید و خواص بادام

  • سطح قند خون را کنترل می کند

آجیل ها کربوهیدرات کمی دارند، اما چربی های سالم، پروتئین و فیبر بالایی دارند. به همین دلیل است که می توانند به یک میان وعده خوشمزه برای افراد مبتلا به دیابت تبدیل شوند.

بادام حاوی مقدار زیادی منیزیم است که در کنترل سطح قند خون نقش دارد. مقدار توصیه شده فعلی رژیم غذایی برای منیزیم 310-420 میلی گرم است. و 57 گرم بادام تقریبا نیمی از این مقدار را تامین می کند.

جالب اینجاست که 25 تا 38 درصد افراد مبتلا به دیابت نوع 2 از کمبود منیزیم رنج می برند. غلبه بر کمبود به طور قابل توجهی قند خون را کاهش می دهد و عملکرد انسولین را بهبود می بخشد.

  • کلسترول را کاهش می دهد

سطح بالای لیپوپروتئین های LDL در خون (کلسترول “بد”) خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است.

یک مطالعه 16 هفته ای نشان داد که رژیم غذایی با 20 درصد کالری از بادام، کلسترول LDL را به طور متوسط ​​12.4 میلی گرم در دسی لیتر کاهش می دهد. مطالعه دیگری نشان داد که خوردن 42 گرم بادام کلسترول LDL را 5.3 میلی گرم در دسی لیتر کاهش می دهد و در عین حال کلسترول “خوب” را حفظ می کند. شرکت کنندگان در مطالعه همچنین مقدار چربی را در ناحیه شکم از دست دادند.

  • آنها به کاهش وزن کمک می کنند

بادام مانند سایر آجیل ها احساس سیری طولانی مدتی را ایجاد می کند. این به کاهش خطر پرخوری کمک می کند و در طولانی مدت باعث کاهش وزن می شود.

در یک مطالعه، رژیم کم کالری با بادام (84 گرم در روز) کاهش وزن را تا 62 درصد در مقایسه با رژیم غذایی غنی از کربوهیدرات های پیچیده افزایش داد.

مطالعه دیگری که شامل 100 زن دارای اضافه وزن بود نشان داد کسانی که بادام مصرف می کردند نسبت به کسانی که رژیم غذایی بدون آجیل مصرف می کردند وزن بیشتری از دست دادند. خوردن آجیل اندازه دور کمر را کاهش می دهد.

خطرات احتمالی مصرف آجیل بادام

  • آلرژی

افراد مبتلا به آلرژی به آجیل باید از مصرف بادام اجتناب کنند. اگر بادام خورده اید و دچار کهیر، تورم و مشکل در تنفس شده اید، باید فورا به دنبال کمک پزشکی باشید. آنافیلاکسی می تواند تهدید کننده زندگی باشد.

  • تنگی نفس و آسپیراسیون

کودکان خردسال، برخی افراد مسن و هر کسی که در بلع مشکل دارد باید از مصرف آجیل کامل به دلیل خطر خفگی اجتناب کنند.

افراد مبتلا به زوال عقل، بیماری پارکینسون و تحرک محدود ممکن است در معرض خطر بیشتری برای آسپیراسیون باشند – ورود مواد خارجی به ریه ها. آسپیراسیون غذا می تواند منجر به عوارضی مانند ذات الریه شود.

بادام هندی

بادام هندی در برزیل، هند و کشورهای آفریقایی کشت می شود. جالب است که میوه درخت بادام هندی سیب است که از آن برای تهیه خامه، چاشنی، مربا و حتی برخی مشروبات الکلی استفاده می شود.

بادام هندی دارای تعدادی خواص مفید از جمله تاثیر مثبت بر سلامت استخوان است.

ارزش غذایی آجیل بادام هندی

بر اساس اطلاعات تغذیه، ارزش غذایی بادام هندی (100 گرم) به صورت زیر می باشد:

  • محتوای کالری: 553;
  • کربوهیدرات: 32.7 گرم؛
  • چربی ها: 43.8 گرم؛
  • امگا 3: 62 میلی گرم؛
  • پروتئین: 18.2 گرم؛
  • ویتامین K: 34.1 میکروگرم (43٪ از نرمال روزانه)؛
  • ویتامین B1: 0.4 میلی گرم (28٪ از هنجار روزانه)؛
  • ویتامین B6: 0.4 میلی گرم (21٪ از هنجار روزانه)؛
  • کلسیم: 37 میلی گرم (4٪ از نرمال روزانه)؛
  • آهن: 6.7 میلی گرم (37٪ از نرمال روزانه)؛
  • منیزیم: 292 میلی گرم (73٪ از نرمال روزانه)؛
  • فسفر: 593 میلی گرم (59٪ از نرمال روزانه)؛
  • پتاسیم: 660 میلی گرم (19٪ از نرمال روزانه)؛
  • روی: 5.8 میلی گرم (39٪ از نرمال روزانه)؛
  • مس: 2.2 میلی گرم (110٪ از نرمال روزانه)؛
  • منگنز: 1.7 میلی گرم (83٪ از نرمال روزانه).
  • بادام هندی قند کمی دارد. با این حال، آنها تقریباً به اندازه گوشت پخته پروتئین دارند.

فواید و خواص بادام هندی

  • سلامت قلب را بهبود می بخشد

اسیدهای چرب تک غیراشباع و چند غیراشباع موجود در بادام هندی به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید “بد” کمک می کند. این امر خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

بادام هندی منبع خوبی از منیزیم است که نقش مهمی در بیش از 300 واکنش آنزیمی در بدن دارد. اینها شامل متابولیسم غذا و سنتز اسیدهای چرب و پروتئین است. منیزیم در آرامش عضلات و انتقال عصبی عضلانی نقش دارد.

مطالعات نشان می دهد که مصرف زیاد کلسیم بدون منیزیم کافی می تواند خطر بیماری قلبی و سنگ کلیه را افزایش دهد.

  • سلامت استخوان ها را ارتقا می دهد

بادام هندی یکی از معدود مواد غذایی سرشار از مس است. کمبود شدید مس با کاهش تراکم مواد معدنی استخوان و افزایش خطر ابتلا به پوکی استخوان، یک بیماری متابولیک استخوان پیشرونده که در آن تراکم استخوان کاهش می‌یابد، مرتبط است.

مس نقش مهمی در حفظ کلاژن و الاستین، اجزای ساختاری اصلی بدن دارد. بدون مس کافی، بدن نمی تواند بافت همبند آسیب دیده را جایگزین کند. این می تواند به تعدادی از مشکلات از جمله اختلال عملکرد مفاصل منجر شود.

منیزیم موجود در بادام هندی برای تشکیل استخوان مهم است زیرا به جذب کلسیم کمک می کند.

  • خطرات احتمالی مصرف بادام هندی

بادام هندی خام نخورید. زیرا یک ماده سمی اوروشیول وجود دارد. تماس با آن می تواند باعث تحریک پوست شود. با این حال، مغز بادام هندی معمولاً پس از بخارپز شدن در فروشگاه ها فروخته می شود. این روش سموم را از آجیل پاک می کند.

بسته به برند، بادام هندی نمک‌زده و بو داده می‌تواند سرشار از نمک و چربی باشد که ممکن است برای سلامتی شما مفید نباشد. بنابراین، ارزش بررسی محتوای نمک روی برچسب را دارد.

افرادی که به آجیل حساسیت دارند باید از مصرف بادام هندی خودداری کنند. زیرا حاوی آلرژن های قوی هستند که می تواند منجر به واکنش هایی از جمله شوک آنافیلاکتیک شود.

خرید آنلاین آجیل بادام هندی

خرید آجیل آنلاین امروزه بسیار رایج شده است. خرید آنلاین آجیل بادام هندی از این امر مستثنی نیست. آجیل و خشکبار گلچین با در اختیار داشتن انواع آجیل آلات افتخار دارد که دستچینی از محصولات را در فروشگاه خود عرضه نماید.

خرید آجیل فندق در اصفهان

فندق

فندق که بیشتر به عنوان فندق شناخته می شود، در کشورهایی مانند ایران، ترکیه، ایالات متحده آمریکا، اسپانیا و یونان کشت می شود. اغلب به محصولات قنادی (شکلات و کیک) اضافه می شود و به صورت سرخ شده نیز فروخته می شود. خوردن فندق به کاهش التهاب در بدن کمک می کند.

ارزش غذایی

بر اساس اطلاعات تغذیه، ارزش غذایی فندق (100 گرم) به صورت زیر می باشد:

  • محتوای کالری: 628;
  • کربوهیدرات: 16.7 گرم؛
  • چربی ها: 60.7 گرم؛
  • امگا 3: 87 میلی گرم؛
  • پروتئین: 15 گرم؛
  • ویتامین E: 15 میلی گرم (75٪ از هنجار روزانه)؛
  • ویتامین B1: 0.6 میلی گرم (43٪ از هنجار روزانه)؛
  • ویتامین B6: 0.6 میلی گرم (28٪ از هنجار روزانه)؛
  • کلسیم: 114 میلی گرم (11٪ از نرمال روزانه)؛
  • آهن: 4.7 میلی گرم (26٪ از نرمال روزانه)؛
  • منیزیم: 163 میلی گرم (41٪ از نرمال روزانه)؛
  • فسفر: 290 میلی گرم (29٪ از نرمال روزانه)؛
  • پتاسیم: 680 میلی گرم (19٪ از نرمال روزانه)؛
  • روی: 2.5 میلی گرم (16٪ از نرمال روزانه)؛
  • مس: 1.7 میلی گرم (86٪ از نرمال روزانه)؛
  • منگنز: 6.2 میلی گرم (309٪ از نرمال روزانه).
  • فندق دارای آنتی اکسیدان های زیادی است که از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت می کند. آنها می توانند به ساختار سلول ها آسیب برسانند و به پیشرفت آترواسکلروز، بیماری آلزایمر و تسریع روند پیری کمک کنند.

رایج ترین آنتی اکسیدان های موجود در فندق ترکیبات فنلی هستند. ثابت شده است که آنها به کاهش سطح کلسترول “بد” در خون کمک می کنند.

فواید و خواص آجیل فندق

  • التهاب را کاهش می دهد

فندق به دلیل غلظت بالای چربی های سالم با کاهش نشانگرهای التهابی مرتبط است.

در یکی از مطالعات، دانشمندان بررسی کردند که چگونه مصرف فندق بر نشانگرهای التهاب در افراد مبتلا به کلسترول بالا تأثیر می گذارد. شرکت کنندگان پس از چهار هفته رژیم غذایی که در آن فندق 18 تا 20 درصد از کل کالری دریافتی را تشکیل می داد، کاهش قابل توجهی در التهاب را تجربه کردند.

علاوه بر این، خوردن روزانه 60 گرم فندق به مدت 12 هفته به کاهش نشانگرهای التهاب در افراد دارای اضافه وزن و چاق کمک کرد.

  • سلامت قلب را بهبود می بخشد

بررسی 9 مطالعه شامل بیش از 400 نفر کاهش کلسترول بد و کلسترول تام را در افرادی که فندق مصرف می کردند نشان داد، در حالی که کلسترول خوب و تری گلیسیرید بدون تغییر باقی ماندند.

مطالعات دیگر اثرات مشابهی بر سلامت قلب نشان داده اند. نتایج نشان می دهد که مصرف منظم فندق باعث کاهش سطح چربی خون و افزایش سطح ویتامین E می شود.

به طور کلی، خوردن ۲۹ تا ۶۹ گرم فندق در روز با بهبود سلامت قلب مرتبط است.

مشکلات احتمالی مصرف فندق

فندق نیز مانند سایر آجیل ها دارای مقدار زیادی مواد حساسیت زا است. به همین دلیل است که افرادی که به آجیل حساسیت دارند باید از فندق اجتناب کنند. همچنین ارزش توجه به برچسب محصولاتی مانند کلوچه، شکلات، کیک و کیک را دارد. پس از همه، آنها ممکن است حاوی آجیل باشند.

همچنین اگر می خواهید وزن کم کنید، نباید از فندق سوء استفاده کنید. از این گذشته، این آجیل دارای کالری و چربی بالایی است.

پسته

پسته یک محصول رایج در کشورهای حوزه مدیترانه، آفریقا و آسیا است. در تهیه دسرها به ویژه غذاهای لذیذ شرقی و همچنین تنقلات نمکی کاربرد فراوانی دارند. در ایران یکی محصولاتی که صادرات فراوان دارد پسته می باشد. از جمله خواص مفید پسته، باید به تأثیر مثبت آن بر سلامت چشم اشاره کرد.

ارزش غذایی آجیل پسته

بر اساس اطلاعات تغذیه، ارزش غذایی پسته (100 گرم) به صورت زیر می باشد:

  • محتوای کالری: 557;
  • کربوهیدرات: 28 گرم؛
  • چربی ها: 44.4 گرم؛
  • امگا 3: 254 میلی گرم؛
  • پروتئین: 20.6 گرم؛
  • ویتامین B1: 0.9 میلی گرم (58٪ از هنجار روزانه)؛
  • ویتامین B6: 1.7 میلی گرم (85٪ از هنجار روزانه)؛
  • کلسیم: 107 میلی گرم (11٪ از نرمال روزانه)؛
  • آهن: 4.2 میلی گرم (23٪ از نرمال روزانه)؛
  • منیزیم: 121 میلی گرم (30٪ از نرمال روزانه)؛
  • فسفر: 490 میلی گرم (49٪ از نرمال روزانه)؛
  • پتاسیم: 1025 میلی گرم (29٪ از نرمال روزانه)؛
  • روی: 2.2 میلی گرم (15٪ از نرمال روزانه)؛
  • مس: 1.3 میلی گرم (65٪ از نرمال روزانه)؛
  • منگنز: 1.2 میلی گرم (60٪ از نرمال روزانه).

پسته غنی ترین غذا از نظر محتوای ویتامین B6 است. به تنظیم سطح قند خون و تشکیل هموگلوبین، مولکولی که اکسیژن را در گلبول های قرمز خون حمل می کند، کمک می کند.

پسته سرشار از پتاسیم است. برای مقایسه: 28 گرم پسته بیشتر از نصف یک موز بزرگ حاوی پتاسیم است.

خواص پسته

  • باعث رشد باکتری های سالم روده می شود

پسته سرشار از فیبر است – 10.3 گرم در هر 100 گرم آجیل. برخی از انواع فیبر توسط باکتری های “خوب” در روده جذب می شوند و به عنوان پری بیوتیک عمل می کنند.

سپس باکتری های روده فیبر را تخمیر کرده و به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تبدیل می کنند. آنها به کاهش خطر اختلالات گوارشی، سرطان و بیماری قلبی کمک می کنند. بوتیرات مفیدترین این اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه است.

  • سلامت عروق را ارتقا می دهد

اندوتلیوم پوشش داخلی رگ های خونی است، اختلال عملکرد آن یک عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی است.

نیتریک اکساید ترکیبی است که نقش مهمی در گشاد شدن رگ های خونی دارد. باعث گشاد شدن رگ های خونی می شود و به سلول های اندوتلیال صاف سیگنال می دهد تا شل شوند.

پسته منبع عالی اسید آمینه ال آرژنین است که در بدن به اکسید نیتریک تبدیل می شود. بنابراین، این آجیل می تواند نقش مهمی در تقویت سلامت عروق داشته باشد.

یک مطالعه نشان می دهد که مصرف 40 گرم پسته در روز به مدت 3 ماه باعث بهبود عملکرد اندوتلیال می شود.

علاوه بر این، گردش خون مناسب برای عملکرد نعوظ مهم است.

در یک مطالعه، مردان مبتلا به اختلال نعوظ پس از مصرف 100 گرم پسته در روز به مدت 3 هفته، 50 درصد بهبود عملکرد نعوظ را تجربه کردند.

  • بینایی را بهبود می بخشد

پسته سرشار از آنتی اکسیدان است که برای سلامت چشم ضروری است. از جمله آنها می توان به لوتئین و زآگزانتین اشاره کرد.

به گفته انجمن بینایی سنجی آمریکا، آنها شانس ابتلا به بیماری های چشمی، از جمله دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن و آب مروارید را کاهش می دهند.

خطرات احتمالی مصرف پسته

پسته خام اگرچه نمک زیادی ندارد، اما معمولا در فروشگاه ها به صورت نمک زده به فروش می رسد.

یک فنجان پسته شور بو داده حدود 526 میلی گرم نمک دارد. با این حال، مصرف زیاد نمک می تواند منجر به بیماری هایی مانند فشار خون بالا، بیماری قلبی و سکته شود.

اگر دچار عدم تحمل فروکتان هستید، پسته می تواند باعث ناراحتی معده شود و منجر به حالت تهوع، نفخ و درد شکم شود

در فروشگاه آنلاین گلچین شما می توانید آجیل و خشکبار را به صورت آنلاین و حضوری خریداری نمایید.

قیمت آجیل در اصفهان

خرید اینترنتی آجیل

امروزه بستر اینترنت بستری بسیار رایج برای انجام خرید ها شده است. هر محصولی که مد نظر داشته باشید با انجام یک جستجوی ساده در موتورهای جستجوگر می توانید آن را پیدا کنید و خرید خود را نهایی کنید. خرید اینترنتی آجیل از این امر مستثنی نیست و شما می توانید به آسانی انواع آجیل ها را به صورت اینترنتی از سایت های مختلف مثل آجیل گلچین خریداری نمایید.

مزایای خرید اینترنتی آجیل

خرید اینترنتی آجیل دارای مزایایی است که آن را نسبت به خرید حضوری ارزشمند تر می کند. در خرید اینترنتی برای شما فرصت کافی برای جستجو در میان هزاران سایت وجود دارد تا بتوانید برای محصول مورد نظر خود تحقیق نموده و به انتخاب درست دست پیدا کنید. یعنی شما ممکن است فقط محصول نخرید بلکه نسبت به آن محصول اطلاعات عمومی وسیعی کسب کنید و حتی به دیگران هم کمک کنید. از دیگر مزایایی که برای آن می توان نام برد، آسان بودن آن است. شما تنها با انجام چند عملیات ساده در گوشی یا لب تاب خود یا هر دستگاهی که امکان آن را دارد می توانید خرید خود را نهایی کنید.