پسته فندقی
پسته فندقی یکی از تولیدات کشور است که آوازه مرغوبیت و کیفیت آن در کل جهان زبانزد است. این پسته بسیار خوشطعم است و ظاهری خوب و مشتری پسند دارد. این آجیل خوشمزه به دلیل سایز کوچک و ریز بودن بیشتر به عنوان محصول صادراتی به فروش میرسد و بازار داغ و پر رونقی دارد. با خرید پسته از آجیل فروشی اینترنتی گلچین یک تجربه ی دل انگیز را برایتان امیدواریم. خرید آنلاین آجیل تجربه ای است که امروزه تبدیل به یک عادت شده است.
قیمت پسته فندقی امروز سیرجان
یکی از محصولات صادراتی استان کرمان پسته فندقی است که بیشتر در شهرستانهای رفسنجان و سیرجان کشت میشود. پسته فندقی از خانواده پسته کله قوچی است که نسبت به سایر پستهها قیمت ارزانتری دارد. پسته فندقی استان کرمان از لحاظ کیفیت حرف اول را در جهان میزند. استان کرمان با داشتن شرایط جغرافیایی مناسب و شرایط آب و هوایی مساعد دارای پستههای با طعم متفاوت و لذیذ است.
این محصول به دلیل داشتن کیفیت بالا و قیمت مناسب حجم زیادی از صادرات را به خود اختصاص داده است. این نوع پسته دارای مغز سبز رنگ و پوسته رویه آن به رنگ قرمز خوشرنگ است، این نوع پسته دارای ابعاد ۱۸ میلیمتر، عرض ۱۱ میلیمتر و قطر ۱۱.۶ میلیمتر است. از پسته برای تهیه انواع دسرها، سوئد کودک، شیرینی و حلوا استفاده میشود که نسبت به سایر پستهها مقرون به صرفهتر و باکیفیتتر است.
خواص پسته فندقی
پسته فندقی بسیار پرخاصیت است و غنی از ویتامین B1 و B2، پتاسیم، منگنز، فسفر، پروتئین و فیبر است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. پسته دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که تخریب سلولی پیشگیری نموده و باعث جلوگیری از سرطان میشود. این نوع پسته دارای مقادیر زیادی لوتئین و توکوفرول است که نقش مهمی در سلامت چشم داشته و بیماریهای چشمی تا حد امکان پیشگیری مینمائید.
- پسته منبع خوبی از فیبر بوده که برای تقویت دستگاه گوارش مفید است و از یبوست تا حد امکان پیشگیری میکند.
- این نوع پسته دارای مقادیر زیادی ویتامین A و E بوده که باعث رفع عفونتهای بارداری میشود.
- پسته دارای مقادیر زیادی ویتامین B6 است که به سوخت و ساز بدن کمک نموده و باعث رشد کامل جنین و فرزند میشود.
- این ماده غدایی منبع قوی از آنتی اکسیدان است که استرس را کاهش میدهد و برای تقویت اعصاب مفید است.
- پسته سرشار از اسید امگا۳ است و برای رشد حافظه کودکان مفید و از آلزایمر در سالمندان جلوگیری میکند.
- مصرف پسته چربی خون را کنترل کرده و باعث تنظیم کلسترول خون میشود.
- پسته با داشتن انواع ویتامینها، چربیها و مواد معدنی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید و از ایجاد سرطان تا حد امکان جلوگیری میکند.
تفاوت بین خواص پسته فندقی بو داده و پسته فندقی خام
پسته فندقی بو داده به دلیل اینکه در معرض حرارت و برخی از مواد قرار میگیرد موجب تغییر ساختار و رنگها آن میشود و از خواص آن کاهش مییابد. تفاوت زیادی در میزان چربی، پروتئین و کربوهیدرات پسته فندقی خام و پسته فندقی بو داده نیست ولی مواد آنتی اکسیدانی پسته در اثر حرارت از بین میرود. میزان آب موجود در پسته در اثر حرارت از بین میرود بنابراین پسته بوداده آب کمتر و بافت تردی دارد و در نتیجه سبک وزنتر است. پسته فندقی خام کالری بیشتری دارد و دارای مقادیر زیادی چربی است.
این آجیل خوشمزه منبع خوبی از چربیهای تک اشباع نشده و چند اشباع نشده است که این چربیها نقش مؤثری در کاهش گلسترول بد خون دارند که از بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری میکند. در صورتی که چربیهای چند اشباع نشده در معرض دمای زیاد قرار گیرند احتمال فاسد شدن آن افزایش مییابد و منجر به ایجاد رادیکالهای آزاد در بدن میشود. چربیهای چند اشباع نشده در معرض اکسیداسیون قرار دارند و بو دادن پسته باعث تغییر شیمیایی پسته میشود و به فاسد شدن سریعتر آن کمک میکند. بنابراین میتوان بیان کرد که پسته بو داده زودتر و سریعتر فاسد میشود.
خواص پسته فندقی بو داده بیشتر است یا پسته فندقی خام
تفاوت زیادی بین خواص بو داده و خام این محصول وجود ندارد. پسته فندقی بو داده نسبت با پسته فندقی خام دارای نمک، شکر و مواد نگهدارنده بیشتری است که برای بدن مضر است و نباید در مصرف آن زیادهروی کنید. پسته فندقی بو داده و خام هر دو دارای مقادیر زیادی فیبر رژیمی است که باعث مدیریت وزن میشود. پسته دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان بوده که با رادیکالهای آزاد مبارزه نموده از ابتلا به سرطان جلوگیری میکند.
پسته فندقی چه خام و چه بو داده دارای مقدار زیادی ویتامین A بوده که به حفظ و سلامت قدرت بینایی کمک میکند. وجود پروتئین و اسیدهای چرب در پسته به سلامت بدن کمک میکنند و باعث تقویت قوای جنسی در مردان و زنان میشود. پسته با دارا بودن مقادیر زیادی مس، منیزیم و ویتامین ب به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک نموده و باعث جلوگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی و سرطان میشود. پسته با دارا بودن مقدار زیادی فسفر و ویتامین E نقش مهمی در افزایش هوش کودکان دارد و باعث حفظ سلامت مو و پوست میشود.
پسته فندقی با داشتن اسید فولیک و آهن طرفداران زیادی دارد و به درمان کم خونی همواره کمک میکند. همچنین پسته با داشتن چربیهای غیر اشباع به کاهش کلسترول بد در بدن کمک نموده و از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری میکند.
پسته منبع عالی پروتئین، آنتی اکسیدان ها و فیبر است. مزایای احتمالی شامل تقویت سلامت قلب، مدیریت قند خون و کاهش خطر سرطان روده بزرگ است.
پسته فندقی کیلویی چند
پسته فندقی با داشتن کیفیت و قیمت مناسب همواره از بازار فروش خوبی برخوردار بوده است و بیشتر به کشورهای مختلف از جمله آلمان، استرالیا، فرانسه، عراق، پاکستان و غیره صادر میشود. کشورهای اروپایی طرفدار دو آتیشه این محصول هستند زیرا نسبت به اندازهاش تعداد بیشتری پسته را شامل میشود و از مزه و طعم بی نظیری برخوردار است. در صورتی که اگر یک کیلو از این پسته را با یک کیلو پسته معمولی مقایسه کنید این پسته حجم بیشتری نسبت به دیگر پستهها را دارد. قیمت پسته فندقی در بازار ثابت نبوده و به عوامل مختلفی بستگی دارد که میتوان به کیفیت، انس پسته، رنگ مغز، رنگ پوسته، درصد پوکی، درصد پستههای دهان بسته و غیره اشاره داشت. توجه داشته باشید عرضه و تقاضا تاثیر زیادی بر روی قیمت دارد اگر عرصه آیت محصول از تقاضا برای خرید آن کمتر باشد قیمت پسته فندقی به صورت لحظه بالا خواهد رفت. برای دانستن اینکه پسته فندقی کیلویی چند است در همین صفحه می توانید انواع آن را به همراه قیمت مشاهده نمایید.
خرید پسته فندقی تازه
آیا تا به حال بستنی پسته خورده اید یا از کیسه پسته شور خورده اید؟ پسته خوراکی های خوشمزه ای است، اما به طرز شگفت انگیزی برای شما مفید است. پسته منبع عالی چربی خوب، فیبر، آنتی اکسیدان ها، مواد مغذی و پروتئین است. فواید سلامتی آنها بیشمار است، و احتمالاً در تمام این سالها بهجای آجیلهای سلامت شناختهشدهتر مانند بادام، گردو و آجیل ماکادمیا از آنها استفاده کردهاید.
پسته در واقع یکی از باستانی ترین آجیل های خوراکی روی کره زمین است و در وعده های غذایی در سراسر جهان گنجانده شده است. آنها بومی مهد تمدن و آسیا هستند. انسان شناسان ماهر مصرف پسته توسط انسان را به 6000 سال قبل از میلاد تخمین زده اند. پسته امروزه به اشکال متعددی از جمله بدون پوست، پوسته پوسته، نمکی یا شیرین موجود است. آنها همچنین نسبت به سایر آجیل های محبوب کالری کمتری دارند.
آنها نسبت به بادام هندی، مغز ماکادمیا، گردو، گردو، فندق و بادام هندی پروتئین بیشتری دارند. همچنین میزان چربی آن در مقایسه با سایر آجیل ها کمتر است. نکته اصلی این است که اگر پسته نخورده اید، باید از همین الان شروع به این کار کنید. دفعه بعد که در خواربار فروشی هستید مقداری از آن را بردارید.