قیمت مغز فندق درجه یک

در حال نمایش 2 نتیجه

خرید آجیل آنلاین

مغز فندق بوداده

۱,۶۶۰,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید آجیل آنلاین

مغز فندق خام

۱,۵۹۹,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

مغز فندق

مغز فندق یکی از آجیل هایی است که به عنوان تنقلات استفاده می شود. فندق خواص منحصر به فردی برای سلامت ما دارد. قابل توجه است که از فندق برای طعم دهنده در قهوه استفاده می گردد. از طرف دیگر روغن فندق از موادی است که در پخت و پز می توان استفاده کرد. این آجیل مقوی یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود و منبعی سرشار از پروتئین به حساب می آید. با مصرف 100 گرم فندق می توان به مقدار 15 گرم پروتئین دریافت نمود. همچنین فندق چربی های سالم دارد و کلسترول و سدیم ندارد. آجیل فروشی اینترنتی گلچین با سابقه ای طولانی در زمینه ی فروش و عرضه ی انواع آجیل و خشکبار آماده ی خدمت رسانی می باشد. برای خرید مغز فندق می توانید از همین صفحه اقدام نمایید.

قیمت مغز فندق درجه یک

قیمت مغز فندق شکسته

مغز فندق به طور کلی جزو آجیل های متوسط به حساب می آید و می توان با هزینه های منطقی آن را خریداری نمود. قیمت فندق را در آجیل فروشی گلچین می توانید مشاهده نمایید. قیمت این محصول نظر به این که با پوست باشد یا بدون پوست باشد متفاوت است. هر دو مدل این محصول در این سایت فروشگاهی عرضه می گردد.

مغز فندق چه خاصیتی دارد

۱- خواص مغز فندق و بهبود سلامت قلب

آجیل‌ های درختی عاملی شناخته‌شده در مبارزه با بیماری‌های قلبی هستند و فندق نیز از آن‌ها مستثنا نیست. شماری از ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در فندق سبب افزایش سلامتی قلب می‌شوند. فندق‌ها غیرازاینکه منبعی عالی از فیبر به‌حساب می‌آیند، حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب غیراشباع هستند. این چربی‌ها باعث کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) می‌شوند.
مطالعه‌ای توسط انجمن تغذیه آمریکا در مجله تغذیه اروپا منتشرشده است. این مطالعه نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی حاوی میزان بالای فندق و سایر آجیل‌های درختی، منجر به کاهش کلسترول بد، کاهش التهاب و بهبود چربی‌ خون می‌شوند. انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند که برای سلامت قلب، اکثر چربی‌های مصرفی روزانه‌ باید از نوع چربی‌های غیراشباع باشند. این چربی‌ها همان چربی‌های موجود در فندق هستند.
از دیگر خواص مغز فندق، اینکه حاوی مقدار قابل‌توجهی منیزیم است. منیزیم به تنظیم تعادل کلسیم و پتاسیم که برای فشارخون بسیار حیاتی است کمک می‌کند. فشار خون نیز تاثیر مستقیم بر سلامت قلب دارد.

۲- خاصیت مغز فندق و کمک به کنترل دیابت

از فواید مغز فندق برای دیابت می توان به تمرکز بر انتخاب چربی‌های غیراشباع بیش از چربی‌های ترانس یا چربی‌های اشباع اهمیت دارد و یک منبع عالی از این چربی‌های خوب است. خوردن مقادیر توصیه‌شده فندق به‌عنوان جایگزینی برای غذاهای دارای چربی بد آسیب‌زا یک‌راه مناسب برای اطمینان از به دست آوردن خواص چربی‌های خوب بدون نگرانی از افزایش وزن است.
در تحقیقی منتشرشده در سال ۲۰۱۵ در مجله تغذیه بالینی آمریکا، نتایج جالبی در مورد نحوه واکنش افراد دیابتی، هنگامی‌که به رژیم غذایی روزانه‌شان آجیل اضافه شد، انجام گرفت. مانند سایر مطالعات، نتایج به‌دست‌آمده نشان می‌داد افرادی که مصرف میزان بالای آجیل را در رژیم غذایی خود گنجاندند کاهش سطح کلسترول را تجربه کردند. اختلاف خیره‌کننده این بود که مصرف بیشتر آجیل تأثیر قوی‌تری بر افراد دیابتی داشت و نسبت به افراد غیر دیابتی سبب کاهش بیشتر چربی خون شده بود.
به افراد دیابتی که کلسترول بالایی دارند افزودن فندق و دیگر آجیل‌ها به رژیم غذایی روزانه‌شان توصیه می‌شود. منگنز یکی از مواد معدنی موجود در فندق است. سطوح بالای منگنز، گلوکز را کاهش داده و اضافه شدن آن به رژیم غذایی برای مبارزه با دیابت مفید است. همچنین فندق یک منبع عالی از منیزیم می‌باشد. این عنصر نیز خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.

۳- خواص مغز فندق و آنتی‌اکسیدان‌ها

مغز فندق، دارای برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی است که آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمندی به‌حساب می‌آیند. آنتی‌اکسیدان‌ها رادیکال‌های آزاد خطرزا در بدن را از بین می‌برند. آن‌ها به پیشگیری از بیماری‌ها و امراض عمده‌ای مانند سرطان و بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند. فندق‌ یک منبع عالی ویتامین E به‌حساب می‌آید. این ویتامین با کاهش التهاب به مبارزه با پیری و بیماری کمک می‌کند. مصرف یک وعده فندق به‌صورت روزانه تقریباً می‌تواند مقدار کل نیاز روزانه منگنز بدن را فراهم کند. هرچند منگنز جزء آنتی‌اکسیدان‌ها به‌حساب نمی‌آید، اما عامل مهمی ‌برای کمک به آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی است. فندق همچنین دارای بالاترین میزان پروانتوسیانیدین نسبت به سایر آجیل‌ها است. پروانتوسیانیدین‌ها یا PAC ها نوعی پلی فنول هستند و جزو آنتی‌اکسیدان‌ها به‌حساب می‌آیند. پروانتوسیانیدین طعم گسی در دهان ایجاد کرده و در غذاهایی مانند شکلات تیره و روغن هسته انگور نیز یافت می‌شوند.
مطالعات نشان داده که پروانتوسیانیدین‌ها نسبت به دیگر آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ویتامین C و ویتامین E فعالیت آنتی‌اکسیدانی بالاتری دارند. این ویتامین‌ها تنها در محیط‌های خاصی عمل می‌کنند. همچنین نشان داده‌شده که این ماده موجود در فندق به مبارزه با پیری و بیماری کمک می‌نماید. پروانتوسیانیدین‌ها به‌عنوان درمان عفونت‌های دستگاه ادراری شناخته‌شده می‌باشند. برای دریافت آنتی‌اکسیدان بیشتر از فندق، بهتر است آن‌ها را باپوست نازکشان مصرف کنید.

۴- فواید مغز فندق و تقویت مغز

این مغزدانه منبعی برای تقویت مغز است. درحقیقت پر از عناصری است که می‌توانند مغز و عملکرد شناختی را بهبود داده و به پیشگیری از بیماری‌های پیش‌رونده در سنین بالا کمک کنند. یک رژیم غذایی حاوی فندق به دلیل سطوح بالای ویتامین E، منگنز، تیامین، فولات و اسید‌های چرب می‌تواند به حفظ تیزی و عملکرد مغز کمک نماید. به همین جهت فندق غذایی مناسب برای مغز می‌باشد.
سطح بالاتر ویتامین E با کاهش کم شدن عملکرد شناختی مرتبط با افزایش سن متناسب است. همچنین ویتامین E می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری و درمان بیماری‌هایی مانند آلزایمر، زوال عقل و پارکینسون داشته باشد. به‌علاوه ثابت‌شده که منگنز نقش مهمی در فعالیت مغز که مرتبط با عملکرد شناختی است ایفا می‌کند.
معمولاً تیامین ویتامین اعصاب نامیده می‌شود. تیامین در عملکرد عصبی در تمام بدن، به‌ویژه در عملکرد شناختی نقش دارد. به همین دلیل است که کمبود تیامین می‌تواند به مغز آسیب برساند. سطوح بالای اسید‌های چرب و پروتئین به سیستم عصبی و همچنین به مبارزه با افسردگی کمک می‌کند.
در مطالعه‌ای که به‌تازگی در عصب‌شناسی تغذیه‌ای در رابطه با خاصیت فندوق منتشرشده است، این محصول به‌عنوان خوراکی محافظ اعصاب مورد بررسی قرار گرفت. همچنین هنگامی‌که  به‌عنوان یک مکمل غذایی بررسی شد به بهبود سلامت پیری، بهبود حافظه و جلوگیری از اضطراب انجامید. همچنین فندق منبع غنی فولات است. فولات به علت اهمیتش برای رشد ستون فقرات و مغز جنین در دوران بارداری شناخته‌شده است. به‌علاوه فولات به کاهش سرعت اختلالات تحلیل برنده مرتبط با مغز در افراد مسن کمک می‌کند.

۵- مزایای مغز فندق و کمک به پیشگیری از سرطان

از دیگر خواص مغز فندق خام اینکه به دلیل تعداد زیاد آنتی‌اکسیدان‌هایی که دارد غذای ضد سرطانی مهمی به‌حساب می‌آید. ویتامین E به‌عنوان موردتوجه‌ترین مکمل پیشگیری از سرطان است. پژوهش‌ها قابلیت‌های ویتامین E برای کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های پروستات، سینه، روده بزرگ و ریه را اثبات می‌کنند. همچنین پیشگیری از رشد جهش‌های ژنتیکی و تومورها از دیگر خواص این ویتامین است. نشان داده‌شده که ویتامین E امکان کمک به بازگشت مقاومت چند دارویی و درمان سرطان را نیز دارد. هنگامی‌که عامل بیماری‌زا که پاتوژن نامیده می‌شود به بیش از یک ترکیب مقاوم گردد، مقاومت چند دارویی رخ می‌دهد.
در مطالعات دیگری نشان داده شده که ترکیبات منگنز فعالیت بالقوه ضد تومور از خود نشان می‌دهند. به‌عنوان‌مثال تحقیقات انجام‌شده توسط دانشکده شیمی و مهندسی شیمی دانشگاه جیانگ سو (Jiangsu University) در چین و منتشرشده در مجله بیوشیمی غیر ارگانیک (Journal of Inorganic Biochemistry) چنین پدیده‌ای را نشان می‌دهد.

شواهد روز افزونی وجود دارد که تیامین دارای خواص ضد سرطانی است. هرچند برای تائید این باور بررسی‌های بیشتری لازم است.

خرید مغز فندق

ارزش غذایی مغز فندق

یک اونس (۲۸ گرم) فندق تقریباً دارای ارزش غذایی زیر است:

  • ۱۷۶ کیلوکالری
  • ۷ گرم کربوهیدرات
  • ۲ گرم پروتئین
  • ۱۷ گرم چربی
  • ۷ گرم فیبر
  • ۷ میلی‌گرم منگنز (۸۶ درصد نیاز روزانه)
  • ۵ میلی‌گرم مس (۲۴ درصد نیاز روزانه)
  • ۲ میلی‌گرم ویتامین E (21 درصد نیاز روزانه)
  • ۲ میلی‌گرم تیامین (۱۲ درصد نیاز روزانه)
  • ۶ میلی‌گرم منیزیم (۱۱ درصد نیاز روزانه)
  • ۲ میلی‌گرم ویتامین B6 (8 درصد نیاز روزانه)
  • ۶ میکروگرم فولات (۸ درصد نیاز روزانه)
  • ۲ میلی‌گرم فسفر (۸ درصد نیاز روزانه)
  • ۳ میلی‌گرم آهن (۷ درصد نیاز روزانه)
  • ۴ میکروگرم ویتامین K (5 درصد نیاز روزانه)
  • ۱۹۰ میلی‌گرم پتاسیم (۵ درصد نیاز روزانه)
  • ۷ میلی‌گرم روی (۵ درصد نیاز روزانه)

مغز فندق همچنین حاوی مقادیری ویتامین C، نیاسین و کلسیم است.