خرید غلات صبحانه کیلویی

در حال نمایش 10 نتیجه

خرید غلات صبحانه کیلویی

خرید جو دوسر پرک اصفهان

۸۸,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید غلات صبحانه کیلویی

کنجد قهوه ای

۱۶۴,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید غلات صبحانه کیلویی

جو پوست کنده

۳۵,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید غلات صبحانه کیلویی

قیمت گندم حلیم

۴۷,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید غلات صبحانه کیلویی

کنجد سفید ایرانی

۱۸۲,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید غلات صبحانه کیلویی

سویا سبحان

۷۴,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید غلات صبحانه کیلویی

قیمت جو پرک

۲۹,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید غلات صبحانه کیلویی

بلغور جو

۲۸,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید غلات صبحانه کیلویی

قیمت بلغور گندم

۴۰,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید غلات صبحانه کیلویی

ذرت

۷۰,۰۰۰ تومان قیمت هر کیلو
انتخاب گزینه

خرید غلات صبحانه

غلات یکی از غذاهای اصلی و دارای مواد مغذی بالا در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه است. برنج، گندم، جو دوسر، ذرت و… را غلات می گویند.

تغذیه انسان فرآیندی دارد که طی آن مواد غذایی تبدیل به بافت بدن می شود بنابراین باید غذاهایی مصرف شود که شامل مواد حیاتی و مهم برای بدن هستند غلات ها یکی از مهم ترین قسمت تغذیه انسان را تشکیل می دهد، غلات ها به دو دسته تقسیم می شود:

  • غلات کامل
  • غلات تصفیه شده

خرید غلات صبحانه کیلویی

خرید غلات کامل

غلات کامل به همه قسمت های دانه یعنی جوانه، هسته و آندوسپرم گفته می شود، سبوس به لایه بیرونی و سخت دانه گفته می شود که دارای آنتی اکسیدان، فیبرو مواد معدنی است. به بزرگترین بخش غلات آندوسپرم گفته می شود که شامل مقادیر زیادی نشاسته و پروتئین است. جوانه به هسته دانه از مواد مغذی می گویند که شامل مواد مهم چربی ها، کربوهیدرات ها، پروتئین ها، ویتامین، آنتی اکسیدان است. جوانه جنین گیاه است بخشی که گیاه جدید تولید می کند.

غلات کامل مانند: جودوسرکامل، گندم کامل، چاودارسبوسدار،گندم سیاه، بلغورگندم، ارزن، جوکامل، اسپلد(یک گندم کامل باستانی)، کینوا(نوعی دانه در آمریکای جنوبی)، برنج قهوه ای، ذرت، ذرت بوداده، نان سبوسدار، پاستا سبوس دار.

غلات کامل مغذی تر از غلات تصفیه شده است و کمتر دستکاری شده است. غلات کامل فواید زیادی برای سلامتی دارد و باعث کمتر شدن بیماری های مزمن مانند بیمای های قلبی، سرطان ها و موارد دیگر است.

غلات تصفیه شده

در غلات تصفیه شده سبوس و جوانه از هم جدا می شود یا اینکه قسمت جوانه و سبوس حذف می شود و فقط آندوسپرم آن باقی می ماند و درصد کمی از  فیبر و ویتامین ها را دارد.غلات تصفیه شده مواد مغذی کمتری دارد.

فرآوری غلات به عنوان تصفیه شناخته می شود. تصفیه شده سبوس و جوانه را از دانه جدا می کند و ماده سفید رنگی که بیشتر کربوهیدرات است باقی می ماند. ما آن را به عنوان آرد می شناسیم و از آن برای تهیه همه چیز از نان گرفته تا پیتزا استفاده می شود. برنج را اغلب آسیاب می‌کنند (بین غلتک‌های دوار قرار می‌دهند) تا پوسته بیرونی سخت آن از بین برود، اما این باعث می‌شود ارزش غذایی کمتری داشته باشد.

مردم اغلب غلات فرآوری شده برای صبحانه را غلات می نامند زیرا دانه های گندم، سبوس، برنج پف کرده و غیره همگی  غلات هستند.

تاریخچه غلات کامل

غلات به هر علفی گفته می شود که برای غلات آن کاشته می شود. دانه های غلات انرژی غذایی بیشتری نسبت به هر نوع محصول دیگری فراهم می کنند. محصولی که برای رژیم غذایی جهان بسیار مهم است، محصول اصلی نامیده می شود.

کلمه غلات از “سرس” الهه کشاورزی رومی گرفته شده است. غلات اولین بار توسط مردمان باستانی به نام سومری ها در منطقه خاورمیانه بین رودهای فرات و دجله کشت شد.

دانه‌های غلات به شکل فرآوری ‌نشده‌شان «غلات کامل» نامیده می‌شوند و منبع غنی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها، روغن‌ها و پروتئین هستند. به دلیل محتوای انرژی بالایی که دارند، به افرادی که رژیم غذایی دارند توصیه می شود که هر روز مقدار کمی از آنها بخورند.

علم غلات چیست؟

علم غلات غلات مطالعه ترکیب، ساختار و خواص غلات و واکنش ها یا دگرگونی هایی است که آنها متحمل می شوند. غلات گیاهانی مانند گندم، برنج، ذرت، جو، چاودار، جو دوسر و ارزن هستند که غلاتی را تولید می کنند که پایه تامین غذای جهان هستند. به دلیل اهمیت غلات به عنوان غذا برای انسان و حیوانات، رشته شیمی غلات به عنوان یک حرفه علمی مهم همچنان در حال رشد است.

اگرچه ممکن است این رشته بسیار تخصصی در نظر گرفته شود، اما در واقع کاملاً متنوع است. این تنوع زمانی آشکار می شود که افراد بسیاری از حوزه های مختلف را که مهارت های شیمیدانان غلات را به کار می گیرند مرور می کند.

شیمیدان غلات ممکن است در تحقیقات پایه کار کند و اجزای بیوشیمیایی غلات از جمله کربوهیدرات ها، پروتئین ها، لیپیدها و آنزیم ها را بررسی کند. برخی از این مطالعات بسیار فنی هستند و از تکنیک‌های تحلیلی و ابزار دقیق استفاده می‌کنند. در مقابل، شیمیدان غلات ممکن است توسط یک شرکت مواد غذایی درگیر در جنبه های عملی تولید مواد غذایی – به عنوان مثال، در آسیاب آرد، مالت سازی پخت، دم کردن، یا تولید ماکارونی استخدام شود. در شرکت مواد غذایی، شیمیدان یا تکنسین غلات ممکن است در توسعه محصول یا کنترل کیفیت شرکت داشته باشد، جایی که درک او از تولید مواد غذایی ممکن است برای ارزیابی محصولات از نظر کیفیت دائمی بالا استفاده شود.

تعداد کمی از دانشگاه ها آموزش های تخصصی در شیمی غلات ارائه می دهند. با این حال، بسیاری از افرادی که در شیمی غلات مشغول به کار هستند، آموزش های خود را در زمینه های علوم غذایی، غذاها و تغذیه، شیمی (آلی یا بیوشیمی)، یا کشاورزی کسب می کنند.

شیمی غلات

شیمی غلات تحقیقات اخیر را در زمینه های ژنتیک، ترکیب، پردازش و استفاده از غلات از جمله جو، ذرت، ارزن، جو دوسر، برنج، چاودار، سورگوم، تریتیکاله، گندم، حبوبات (لوبیا، عدس، نخود و غیره) ارائه می کند. دانه های روغنی و محصولات ویژه (آمارانت، کتان، کینوا و غیره). تحقیقاتی که زمینه‌های ابزار دقیق، تجزیه و تحلیل و روش‌شناسی را پیش می‌برد، و همچنین استفاده از غلات را که به سلامت انسان و حیوان یا تغذیه مربوط می‌شوند، پوشش می‌دهند.

خرید غلات

خرید محصولات غلات

امروزه غذای غلات یکی از پرطرفدارترین گزینه‌های غلات صبحانه در سراسر جهان است زیرا می‌توان آن را به سرعت تهیه کرد و ارزش غذایی بالایی دارد. بسیاری از مواد مانند شیر، غلات، شکر، میوه ها، آجیل مخلوط و انواع توت ها برای غنی سازی غلات استفاده می شود. اگر می خواهید فقط سالم ترین انواع غلات را انتخاب کنید، باید به سراغ انواع غلات کامل بروید و از شکر اضافی اجتناب کنید. اگر بیماری قلبی یا دیابت دارید، باید محصولات غلات کامل را ترجیح دهید زیرا فیبر بیشتری نسبت به غلات تصفیه شده دارد. و اگر می خواهید پروتئین و کلسیم را به وعده غذایی خود اضافه کنید، می توانید ماست یا شیر را به غلات خود اضافه کنید. در آجیل فروشی گلچین انواع غلات عرضه می شود. کیفیت محصولات و قیمت آن ها دو عنصری است که ما همواره تلاش داریم تا بهترین باشند.