چگونه میوه های خشک خانگی درست کنیم؟
فهرست مطالب
در تمام طول سال، میوه ها شیرینی، ویتامین ها و مواد مغذی را برای ما فراهم می کنند. در مقابل، ما مراقب نگهداری صحیح آنها هستیم تا طعم آنها حفظ شود و از هدر رفتن آنها جلوگیری شود. با این حال، اتفاق می افتد که برخی از میوه ها خراب می شوند، خیلی رسیده اند یا ما به اندازه ای داریم که احتمال خرابی آنها زیاد است. در این مقاله از وبلاگ آجیل فروشی گلچین نکاتی عرض می کنیم که به میوه آسیب دیده شما عمری دوباره ببخشد. با این نکات می توانید انواع میوه های خود را خشک کنید و برای فصل های دیگر سال مورد استفاده قرار دهید.
چه میوه هایی را می توانید خشک کنید؟
پاسخ به این سوال بسیار ساده است و بدون شک شما را خوشحال خواهد کرد: همه میوه ها را می توان به میوه های خشک تبدیل کرد! فقط کافی است میوه های بسیار رسیده و ترجیحا ارگانیک را انتخاب کنید زیرا پوست آنها حفظ می شود. نگاهی به آشپزخانه تان بیندازید… مقداری از میوه هایتان کمی آسیب دیده است؟ موز سیاه شده، زردآلو بیش از حد رسیده، هلو ترش: همه را می توان نجات داد!
با سه راه پیش رو میوه های خودتان را نجات دهید.
۳ روش برای خشک کردن میوه ها
اگر همیشه عادت داشته اید که میوه های خشک خود را از سوپرمارکت بخرید، از سادگی تهیه آنها در خانه شگفت زده خواهید شد! آبگیری میوه ها در خانه بسیار آسان است و به وسایل بسیار کمی نیاز دارد. با ما همراه باشید.
۱ – خشک کردن در کوره سنتی
ابتدا میوه خود را کاملا بشویید و به آرامی خشک کنید. سپس آنها را به قطعات کوچک ۲-۳ سانتی متری برش دهید. این همچنین در مورد تمام روش های کم آبی صدق می کند.
یک ورقه پخت بردارید و تکه های میوه خود را روی آن قرار دهید، مطمئن شوید که آنها را از هم فاصله دادید. در دمای ۵۰ درجه به مدت ۴ تا ۱۰ ساعت بپزید: ما به شما اجازه می دهیم، این محدوده گسترده است، اما زمان پخت بسته به میوه ای که باید آب شود، به طور قابل توجهی متفاوت است! مثلا برای موز ۶ ساعت، انگور ۸ ساعت و هلو ۱۲ ساعت زمان می برد! خشک کردن را به طور منظم کنترل کنید و به یاد داشته باشید که هر ۲ ساعت یکبار درب فر را باز کنید تا رطوبت از بین برود.
۲ – آبگیر
این تکنیک نیاز به سرمایه گذاری کمی دارد زیرا ما به دستگاهی برای آبگیری نیاز خواهیم داشت. مزیت واقعی دستگاه آبگیری این است که می توانید مقدار بیشتری میوه را نسبت به فر خشک کنید و گرمای آزاد شده برای تهیه میوه خشک ایده آل است.
۳ – خورشید
به سادگی میوه خود را روی بشقاب پوشانده شده با پارچه یا گاز به مدت چند روز در آفتاب کامل قرار دهید و آن را در شب بیاورید. و بله، شما باید صبور باشید، شما نمی توانید همه چیز را داشته باشید.
پس از خشک شدن میوهها، میتوانید آنها را به مدت ۶ ماه در یک شیشه یا ظرف دربسته نگهداری کنید.





اولین دیدگاه را ثبت کنید