۵ روش ساده تزئین شکلاتی برای کیک

5 روش ساده تزئین شکلاتی برای کیک

افزودن تزئینات شکلاتی یکی از ساده ترین راه ها برای افزایش ظاهر کیک است. همچنین کیک شما را مجلل تر می کند، همچنین طعم و بعد بافت را به خلق شما می بخشد.

با این حال، اگر تازه شروع به تزئین کیک کرده اید، کار با شکلات ممکن است بسیار چالش برانگیز به نظر برسد. اما نگران نباشید در این مقاله از وبلاگ آجیل فروشی اینترنتی گلچین پنج تکنیک تزیین شکلاتی را به شما معرفی می کنیم که درست کردنشان به آسانی و چشم نوازی است.

چه نوع شکلاتی برای تزئین کیک بهترین است

قبل از ورود به تکنیک ها، باید بدانید که چه شکلاتی بهترین نتیجه را به شما می دهد.

ساده ترین شکلات برای استفاده که صاف ترین تزئین را ایجاد می کند، شکلات کوورتور است. به دلیل محتوای بالای کره کاکائو، روانی بهتری نسبت به شکلات معمولی دارد. این همچنین کار با آن را آسان تر می کند، که برای مبتدیان عالی است.

اگر به دنبال شکلات کوورتوری همه کاره هستید که روانی عالی داشته باشد، شکلات سفارت برای شما مناسب است. نگاهی به مجموعه اختصاصی کوورتور ما در صفحه محصول ما بیندازید.

چه از شکلات معمولی و چه از شکلات کوورتوری استفاده کنید، بهتر است ابتدا شکلات خود را نرم کنید. این امکان دستیابی به ظاهری براق و بافتی سفت را فراهم می کند. اگر می خواهید بدانید که چگونه شکلات را به درستی تمپر کنید، مقاله ما را در مورد نحوه تمپر کردن شکلات بخوانید.

تکنیک های تزئین شکلات برای کیک

در اینجا پنج تکنیک ساده تزئین شکلاتی برای ساخت کیک بعدی شما بدون هیچ مقدمه ای وجود دارد.

۱. اصلاح شکلات

اصلاح شکلات یکی از ساده ترین تزیینات شکلاتی است که می توانید درست کنید. تنها چیزی که نیاز دارید یک تخته شکلات و یک کاردک است.

یک تخته شکلات را به صورت عمودی قرار دهید و با استفاده از یک کاردک آن را باریک بتراشید تا برش های شکلات درست شود.

می توانید از اصلاح برای تزئین قسمت بالای کیک خود استفاده کنید، یا اگر از کرم کره یا فوندانت استفاده می کنید، می توانید آنها را در کناره ها بپاشید.

۲. توری شکلاتی

برای درست کردن توری شکلاتی به شکلات آب شده نیاز دارید. شکلات مورد نظر خود را در دمای ۴۰-۴۵ درجه سانتیگراد ذوب کنید، سپس آن را تا دمای ۳۴ درجه سانتیگراد خنک کنید.

مقداری کاغذ پخت را به شکل مربع برش دهید. سپس شکلات ذوب شده را روی کاغذ فر بریزید و شکلات را با شانه فلزی چنگک بزنید و صبر کنید تا خودش را بگیرد.

سپس لبه های کاتر را به شکلی که می خواهید گرم کنید و از آن برای برش شکلات استفاده کنید. با احتیاط آن را از قالب خارج کنید.

۳. تکه های شکلات

تکه های شکلات ظاهری دراماتیک و در عین حال زیبا به آثار شما می بخشد. همچنین می‌توانید در نحوه ظاهر تکه‌ها خلاقیت به خرج دهید: از انواع شکلات برای جلوه‌های مرمری استفاده کنید یا شکلات را با آبپاش، گل‌های خوراکی یا طرح‌های دیگری که دوست دارید تزئین کنید.

ابتدا شکلات مورد نظر خود را آب کنید سپس آن را در سینی که با کاغذ روغنی یا فویل پوشانده اید بریزید. اگر از انواع شکلات استفاده می‌کنید، آن‌ها را جداگانه ذوب کنید و قبل از اینکه ببندد، یکی را روی دیگری بریزید.

سپس با تکان دادن آرام سینی مخلوط را صاف کنید. بگذارید تا تنظیم شود. وقتی سفت شد، خرد کنید.

تکه های کیک را به صورت عمودی روی کیک خود قرار دهید، یا آنها را به کناره ها بچسبانید تا شبیه یک قفس شکلاتی شود.

۴. سیگار شکلاتی

ابتدا باید شکلات دم کرده را روی یک سطح صاف بریزید، ترجیحاً یک میز مرمری برای درست کردن سیگارهای شکلاتی خود.

شکلات را پهن کنید تا یک لایه مستطیلی نازک به دست آید و صبر کنید تا خودش را بگیرد. با استفاده از سوهان، شکلات را عمود بر طول مستطیل با یک حرکت صاف بتراشید و شکلات را به شکل سیگار فر کنید.

۵. چکه های شکلات

اضافه کردن چکه های شکلات راهی آسان برای جذاب تر کردن کیک شما است. تنها چیزی که نیاز دارید یک گاناش ساده است. راز درست کردن گاناش شکلاتی براق را اینجا بیابید. یک نکته این است که بگذارید گاناش قبل از تزئین ابتدا تا دمای اتاق خنک شود تا قوام بهتری داشته باشد و سریعتر ببندد.

در تهیه قطره شکلات، ممکن است فکر کنید که روی آن را پر کنید و اجازه دهید گاناش به طور طبیعی پایین بیاید، اما به این ترتیب روی ظاهر قطره شکلات کنترلی ندارید. بنابراین، توصیه می کنیم قبل از پر کردن قسمت بالا، ابتدا از کناره ها چکه کنید.

۲ روش برای تهیه قطره شکلات وجود دارد. راه اول استفاده از قاشق است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که کمی گاناش، حدود ۱ تا ۲ قاشق چایخوری در قاشق بریزید و با احتیاط آن را روی لبه کیک خود بریزید. راه دیگر استفاده از بطری آبپاش یا کیسه لوله کشی است. به این ترتیب، کنترل فرآیند چکیدن راحت تر است.

قبل از چکه کردن روی کیک، بهتر است ابتدا کیک خود را خنک کنید تا بهتر کنترل کنید که گاناش چقدر روی کیک شما می چکد. همچنین به گاناش کمک می کند تا سریعتر تنظیم شود.

امتیاز دهید post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *