دستور پخت برنج کامفیروزی
فهرست مطالب
شاید به این دلیل که برنج یک غذای اصلی آسان و مقرون به صرفه برای طبخ است، اطلاعات زیادی در مورد نحوه انجام آن به صورت آنلاین موجود است. هر برنجی ممکن است نکات ریزی در پخت آن وجود داشته باشد که رعایت آن ها کمک می کند تا نتیجه درستی را به دست آورید. در این نوشته می خواهیم دستور پخت برنج کامفیروزی را بیان کنیم. برنج کامفیروزی یکی از برنج های معروف ایرانی است که طرفداران فراوانی دارد. محل کشت و برداشت این برنج شیراز است. برای خرید برنج کامفیروزی می توانید از سایت آجیل گلچین اقدام نمایید.
طرز پخت برنج کامفیروز
برنج ایرانی کامفیروز از برنج های پر خاصیت است که باید در هنگام پخت نسبت به سالم ماندن مواد معدنی آن مراقب باشیم. این برنج بهتر است که به صورت کته پخته شود تا خواص آن از بین نرود.روشی که در تهیه برنج کته استفاده می شود باعث می شود که ارزش غذایی برنج حفظ شود. اگر برنج کافیروزی به روش کته تهیه شود بسیار ساده تر از آبکش خواهد بود و مشکلاتی که در روش آبکش وجود دارد در کته نیست. البته توجه به نکات ریز تهیه ی برنج کته کیفیت غذا را بالاتر خواهد برد.
در ادامه ی مطلب همراه ما باشید تا روش پخت برنج کامفیروزی را بیان نماییم.
مواد لازم برای تهیه کته ساده برنج کامفیروز
- برنج خیس خورده چهار پیمانه
- نمک یک قاشق غذاخوری
- روغن مخصوص پخت و پز
روش پخت برنج کامفیروزی
مرحله اول
ابتدا برنج را سه تا چهار بار در آب سرد و بدون استفاده از روغن بمالید، سپس آب را عوض کنید تا شفاف شود. در مرحله بعد، فراموش نکنید که برنج را دو تا چهار ساعت در آب و نمک خیس کنید. پس از سپری شدن این مدت، برنج خیس خورده را به قابلمه اضافه کنید و سطح آب برنج را بالا ببرید تا به سختی روی برنج را لمس کند.
مرحله دوم
اگر در زمان خیساندن برنج از نمک و روغن استفاده نکردید، یک قاشق غذاخوری نمک و روغن اضافه کنید. قابلمه را بدون درب روی حرارت قرار دهید. وقتی آب به نقطه جوش رسید، برنج را بردارید و حرارت را کم کنید.
وقتی مقدار آب برنج به حدی کاهش مییابد که فقط کمی آب به دانهها متصل میشود، مقدار آب باید به گونهای باشد که با جمعآوری برنج از فاصله دور و شکل دادن آن به شکل کوه، حداقل آب وجود داشته باشد. باقی مانده در قابلمه با قاشق یا ملاقه برنج را سوراخ کرده و قابلمه را با بخارپز روی آن قرار دهید تا برنج کاملاً با بخار پخته شود.
مرحله سوم
غذای شما بعد از حدود سی دقیقه روی شعله آماده است. آن را به دهانه منتقل کنید. برای جلوگیری از له شدن برنج، مراقب باشید که آن را با کاردک زیاد فشار ندهید. کته شما آماده است.
روش ها و توصیه هایی برای تهیه کته
کته با اکثر غذاهای ایرانی سازگاری دارد. ما خوراک مرغ یا خورش اسفناج آلو را توصیه می کنیم. طبیعتاً مردم شمال نیز میرزا قاسمی را با کته مصرف می کنند.
اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و آسان برای شام خود هستید، مقداری فرنی را امتحان کنید.
برنج ایرانی بهترین برنج برای کته است. اگر از برنج هندی استفاده می کنید، باید برنج را مدت بیشتری خیس کنید و بپزید.
اگر از برنج دودی استفاده میکنید؛ از زیاد شستن آن پرهیز کنید تا عطر برنج از بین نرود. البته بهتر است که در چهار پیمانه برنج، تنها یک پیمانه برنج دودی بریزید و از سه پیمانه برنج ساده در کنار آن استفاده کنید.
چون برنج کته آبکشی ندارد، به مقدار نمکی که اضافه میکنید، دقت کنید تا برنج شور نشود.
اگر برنج کته را از قبل خیس کردهاید، یا مایل هستید برنج مقداری دان در بیاید، آب کمتری در قابلمه بریزید.





اولین دیدگاه را ثبت کنید