۱۵ فایده شگفت انگیز بادام هندی برای سلامتی!

خواص بادام هندی

چه کسی بادام هندی را نمی شناسد؟ آنها را در هند کاجو می نامند. آنها عمدتاً در شیرینی جات استفاده می شوند و بچه ها دوست دارند آنها را به این شکل بخورند. آنها سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که برای عملکرد صحیح بدن ضروری هستند. در واقع آنها متعلق به برزیل هستند، اما پرتغالی ها آنها را در قرن شانزدهم به هند آوردند. این آجیل به شکل کلیه یا لوبیا دارای فواید بسیاری برای سلامتی است که برخی از آنها در زیر نشان داده شده است:

۱. از سرطان جلوگیری می کند

پرو آنتوسیانیدین ها دسته ای از فلاونوئیدها هستند که با جلوگیری از تقسیم بیشتر سلول های تومور با آنها مبارزه می کنند. این پروآنتوسیانیدین ها و محتوای مس بالای موجود در بادام هندی به مبارزه با سلول های سرطانی کمک می کند و شما را از سرطان روده بزرگ دور می کند. این یکی از مزایای اصلی بادام هندی است.

۲. سلامت قلب

بادام هندی در مقایسه با سایر آجیل ها چربی کمی دارد و به شکل اسید اولئیک است که برای قلب بسیار مفید است. آنها بدون کلسترول هستند و آنتی اکسیدان های موجود شما را از بیماری قلبی دور می کند.

۳. فشار خون را کاهش می دهد

بادام هندی به لطف منیزیمی که دارد، فشار خون شما را کاهش می دهد.

۴. به مو کمک می کند

مس ماده معدنی است که به موهای شما کمک می کند آن رنگ را به دست بیاورند. بنابراین اگر بادام هندی حاوی مقدار زیادی مس می‌خورید، می‌توانید موهای مشکی زیبایی که آرزویش را داشتید داشته باشید.

۵. سلامت استخوان

درست مانند کلسیم، منیزیم نیز برای سلامت استخوان که جزء اصلی بادام هندی است، مهم است.

۶. سلامت اعصاب

منیزیم در سطح استخوان ها ذخیره می شود که از ورود کلسیم به سلول های عصبی جلوگیری می کند و در نتیجه رگ های خونی و ماهیچه ها را آرام نگه می دارد. سطح ناکافی منیزیم می تواند باعث ورود کلسیم به رگ های خونی شود و باعث انقباض آنها شود. سطح ناکافی منیزیم همچنین باعث فشار خون بالا، میگرن و غیره می شود.

۷. از ایجاد سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند

مصرف منظم بادام هندی می تواند خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را کاهش دهد.

۸. به کاهش وزن کمک می کند

اگرچه بادام هندی چربی محسوب می شود، اما حاوی کلسترول خوب است. بنابراین، برخلاف تصور رایج، کسانی که حداقل دو بار در هفته بادام هندی می خورند در مقایسه با کسانی که کمتر می خورند، وزن کمتری پیدا می کنند.

۹. آنتی اکسیدان ها

سلنیوم، مس، منیزیم و غیره به عنوان کوفاکتور برای بسیاری از آنزیم ها عمل می کنند.

۱۰. کمک به هضم

بادام هندی به رشد و توسعه سنتز و هضم اسید نوکلئیک کمک می کند.

۱۱. سرشار از ویتامین ها

بادام هندی سرشار از ویتامین هایی مانند ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک، تیامین، نیاسین و غیره است. این ویتامین ها از شما در برابر کم خونی سیدروبلاستیک، پلاگر و غیره محافظت می کنند.

۱۲. لثه ها و دندان های سالم

همانطور که قبلا ذکر شد، محتوای منیزیم موجود در بادام هندی برای استخوان ها بسیار مفید است. بنابراین دندان ها و لثه ها تقویت می شوند.

۱۳. خواب دلپذیر

بعد از یائسگی، این بادام هندی می تواند خوابی آرام و دلپذیر در شب به شما بدهد.

۱۴. رادیکال های آزاد

بادام هندی به بدن ما کمک می کند تا از آهن به درستی استفاده کند و رادیکال های آزاد که باعث مشکلات سلامتی می شوند را از بین ببرد.

۱۵. دژنراسیون ماکولا

بادام هندی می تواند اشعه ماوراء بنفش خورشید را فیلتر کرده و از ما در برابر دژنراسیون ماکولا محافظت کند.

اکنون که فواید بادام هندی برای سلامتی را می دانید، حداقل هفته ای یک بار آن را بخورید!

امتیاز دهید post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *