مصرف آجیل برای لاغری

تیم تولید محتوای گلچین
آخرین بروز رسانی: 29 خرداد 1402
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
آجیل و لاغری

اضافه وزن مشکلی است که خیلی از افراد از آن رنج می برند. زیرا این مشکل علاوه بر اینکه بر زیبایی فرد تاثیرگذار است بلکه باعث بیماری نیز می شود. به همین دلیل همه کسانی که دچار این مشکل هستند سعی در کاهش وزن خود دارند. جهت کاهش وزن نیز باید به خوراکی هایی که میل می کنید توجه داشته باشید. سعی کنید رژیم بگیرید و مصرف خوراکی هایی مقوی مانند آجیل را فراموش نکنید. همچنین سعی کنید با مصرف انواع آجیل با تامین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن خود راه کاهش وزن را درست پیش ببرید. در ادامه همراه وبلاگ آجیل فروشی اینترنتی گلچین باشید تا مظلبی جدید یاد بگیرید.

تاثیر آجیل بر لاغری

آجیل سرشار از ویتامین، پروتئین، چربی اشباع نشده، اسید فولیک، ویتامین ای، مس، منیزیم، آنتی اکسیدان، فیبر و مواد معدنی است که علاوه بر کاهش وزن به سوزاندن چربی های شکمی نیز کمک می کند. چربی موجود در آن از نوع غیر اشباع است که باعث چاقی و اضافه وزن نمی شود. این چربی حتی برای قلب نیز مفید بوده و از دیابت پیشگیری می کند.

درست است که انواع آجیل چربی و انرژی بالایی دارد، ولی مصرف آن باعث افزایش وزن نخواهد شد. این خوراکی حتی به کاهش وزن نیز کمک می کند. همچنین فیبر بالایی دارد که این فیبر باعث افزایش چربی از دست رفته بدن شده و باعث عدم جذب چربی می شود. به علاوه آجیل با افزایش کوله سیستوکینین و هورمون های پپتید به تنظیم اشتها کمک می کند. این خوراکی در بدن احساس سیری ایجاد نموده و با کاهش اشتها باعث کاهش وزن خواهد شد.

آجیل در زمان استراحت حجم انرژی سوزی بدن را افزایش داده و به چربی سوزی کمک می کند. همچنین آمینواسیدی به نام ال آرژینین دارد که باعث چربی سوزی می شود و شما با مصرف ۳ تا ۵ عدد آن می توانید به کنترل وزن خود کمک کنید.

انواع آجیل و لاغری

گردو یکی از انواع آجیل است که مناسب در کاهش وزن می باشد. چون مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا۳، استرول های گیاهی و ویتامین هایی دارد که اشتها را کنترل نموده و پروتئین موجود در آن احساس سیری در فرد ایجاد کرده و به کاهش وزن کمک می کند. همچنین افزایش دهنده بافت عضلانی می باشد. منیزیم بالایی دارد به همین دلیل برای متابولیسم چربی ها و کربوهیدرات ها مفید است.

بادام درختی یکی دیگر از بهترین آجیل برای لاغری است که آنتی اکسیدان آن برای قلب مفید بوده و با افزایش وزن مبارزه هستند. این آجیل را می توان به صورت خام یا بو داده میل نمود و همچنین به دو شکل خام و پخته شده نیز مصرف می شود. لذا نوع پودر شده آن را نیز می توان در انواع غذاها استفاده کرد.

پسته از جمله دیگر آجیل ها به شمار می رود که خواص بی شماری دارد. همچنین با خوردن آن فرد احساس سیری می کند. وقتی فرد احساس سیری داشته باشد بدن از کالری و چربی ذخیره شده استفاده می کند و این باعث کاهش وزن خواهد شد. بادام هندی از دیگر آجیل ها است که منیزیم فراوانی دارد. پروتئین موجود در آن نیز با کاهش اشتها به کاهش وزن کمک می کند. به علاوه با تنظیم کربوهیدرات ها و چربی ها وزن را کاهش می دهد.

سخن پایانی

همانطور که گفتیم آجیل ها از جمله مغزیجاتی هستند که به دلیل داشتن پروتئین فراوان در فرد احساس سیری ایجاد نموده و باعث کاهش وزن می شوند. همچنین به سبب داشتن فیبر بالا سوخت و ساز بدن را افزایش داده و با دفع چربی های بدن از اضافه وزن جلوگیری می کنند. به علاوه افرادی که رژیم لاغری گرفته اند و گیاه خوار هستند باید در کنار وعده های غذایی خود آجیل نیز مصرف کنند. آجیل به نوعی جایگزین گوشت است و تمام خواص گوشت را در بر دارد. درنتیجه نیاز بدن را به انواع مواد معدنی و ویتامین ها رفع نموده و به دلیل مغذی بودن بدن را تقویت خواهد نمود.

سوالات متداول

آیا تمامی آجیل ها خواص یکسانی دارند و برای لاغری مفید هستند؟ آجیل ها اکثرا خواصشان یکسان است و ممکن است در میزان ویتامین ها و مواد آلی فرق داشته باشند‌ مثلا یکی از آنها منیزیم بیشتر و دیگری فسفر بالاتری دارند. ولی به طور کل برای کاهش وزن مفید هستند چون به کاهش اشتها کمک نموده اند و سوخت و ساز را افزایش می دهند. همچنین چربی آنها نیز از نوع غیر اشباع و مفید می باشد.

چرا باید آجیل میل کنیم؟ آجیل ها علاوه بر مغذی بودن، خواص فراوانی دارند و از افزایش وزن جلوگیری می کنند. همچنین به عنوان یک مکمل غذایی بدن را تقویت می کنند.

آجیل را چگونه مصرف کنیم؟ آجیل ها به صورت بو داده شده و خام میل می شوند و علاوه بر مصارف خام خوری به شکل پودری در انواع غذاها نیز استفاده می شوند.

۵/۵ - (۳ امتیاز)

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.