آجیل و کاربرد آنها در دنیای آشپزی

تیم تولید محتوای گلچین
آخرین بروز رسانی: 21 شهریور 1403
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
آجیل در آشپزی

آیا می دانید بهترین کاربردها و فواید آجیل در آشپزخانه چیست؟ در حال حاضر، بسیاری از ما متوجه شده ایم که آجیل یک میان وعده سالم بسیار عالی است.

چالش استفاده از آجیل در آشپزخانه این است که بدانیم طعم‌ های منحصر به فرد آن‌ها به بهترین وجه با چه نوع ظروفی مطابقت دارد و برای همه روش‌های عالی که می‌ توانید مخفیانه چند غذا را در وعده‌های غذایی مختلف سرو کنید، باز است.

آنها بافت بسیار خوبی به سالاد می‌ دهند، می‌توان آن‌ها را با انواع دیپ‌ها و سس‌ها مخلوط و پردازش کرد، و افزودنی‌های فوق‌ العاده‌ ای به خوراکی‌ های پخته شده ایجاد می‌ کنند. در حالی که آنها اغلب در روش های شیرینی پزی و دسر دیده می شوند، جذابیت خوش طعم آنها در حال افزایش است. آجیل در بسیاری از محصولات بیشتر ظاهر می شود – و به شکل هایی که در گذشته به طور گسترده استفاده نمی شد.

آنها در حال حاضر به عنوان یک عنصر در بسیاری از دستور العمل ها ظاهر می شوند، نه تنها به دلیل نقش تغذیه ای خود، بلکه به دلیل تطبیق پذیری غنی که به آنها اجازه می دهد با طیف وسیعی از محصولات سازگار شوند. آجیل ها کالری بالایی دارند، اما دارای مواد مغذی هستند.

آنها منبع خوبی از پروتئین گیاهی، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی و چربی های غیر اشباع هستند. یکی دیگر از فواید خوردن بیشتر آجیل؟ تحقیقات نشان می‌ دهد که مصرف آن‌ها ممکن است با فواید سلامتی زیادی از جمله کاهش خطر بیماری قلبی، فشار خون بالا و التهاب همراه باشد.

اطلاعات بیشتر: خرید اینترنتی آجیل

بادام هندی

بادام هندی اسلحه مخفی یک گیاهخوار است – آنها بدون لبنیات، شیرهای خامه ای و اسپری می کنند. این همچنین ترفند یک سوپ مخملی و بدون خامه است.

آن‌ها همچنین یک میان‌وعده عالی در بار درست می‌ کنند. محتوای چربی بالای بادام هندی آنها را برای فرآوری و پوره کردن ایده آل می کند.

وقتی برشته می شوند بی نهایت بهتر هستند. آنها را خام بخرید و به صورت دسته ای تفت دهید تا هر بار تازه باشند.

آجیل ماکادمیا

ویتامین A و آهن را می توان در آجیل ماکادامیا یافت و افزودنی عالی برای دسرهای مختلف از جمله فاج، کلوچه، براونی، کلوچه و گرانولا است.

نارگیل

نارگیل در واقع یک میوه خشک است که به عنوان یک دروپ فیبری شناخته می شود و یک آجیل واقعی نیست. بزرگترین کاربردهای خوشمزه نارگیل در سس ها و غذاهای کاری هندی یا تایلندی است. در هر دوی این موارد، یا از شیر نارگیل و یا از شکل نارگیل خامه‌ای استفاده می‌ شود.

برای بدست آوردن شیر نارگیل، گوشت نارگیل (گوشت سفید خوراکی که داخل نارگیل را پوشانده است) فشرده می شود. برای نارگیل خامه ای، کل گوشت نارگیل له می شود. نارگیل خشک شده با اسپری نیز برای مخلوط سوپ خشک یا برای پوشاندن چیپس سیب زمینی استفاده می شود.

گردو

آنها ممکن است به طرز نگران کننده ای شبیه یک مدل جراح مغز به نظر برسند، اما گردو یک آجیل خوشمزه و بسیار همه کاره است.

متخصصان تغذیه از سطح سخاوتمندانه اسیدهای چرب امگا ۳ خود ابراز خوشحالی می‌ کنند، در حالی که کیفیت تند و تانیک آن‌ها ابعاد دلپذیری به غذاهای متنوعی مانند کیک، سالاد تابستانی یا پستو می‌ دهد.

فندق

از فندق برای درست کردن پرالین، در اسپری محبوب نوتلا، در لیکورها و در بسیاری از غذاهای دیگر استفاده می شود.

آنها همچنین برای تقویت شکلات در بسیاری از دسرها شناخته شده اند، همچنین در طعم دهنده های قهوه استفاده می شوند و می توان از آنها در غذاهای خوش طعم برای افزودن طعم خاکی به غذاهایی مانند مرغ استفاده کرد.

بادام

بادام به خوبی با سایر مواد ترکیب می شود. طعم لطیف و در عین حال متمایز بادام طعم کره ای و آجیلی را به ارمغان می آورد – هنوز هم به اندازه کافی سبک است که به فرمولاسیون غلیظ شود بدون اینکه آن را تحت تأثیر قرار دهد.

تنوع بادام های موجود در فروشگاه ها تکان دهنده است. بادام های طعم دار یا چاشنی شده را کنار بگذارید و به جای آن به سراغ آجیل خام و کامل بروید. می توانید خودتان آنها را نان تست و مزه دار کنید.

شاه بلوط

در حالی که بیشتر آجیل ها چربی سالم بیشتری دارند، شاه بلوط دارای کربوهیدرات بیشتری است. آنها برای غلیظ کردن سس ها و سوپ ها عالی هستند.

بادام زمینی

شما فکر می کنید که داشتن کلمه آجیل در نام آنها باعث می شود بادام زمینی عضوی آشکار از این دسته باشد.

اما طبق تحقیقات از نظر فنی حبوبات هستند. با این وجود، در عمل، بادام زمینی به عنوان یک آجیل در نظر گرفته می شود – احتمالاً اولین آجیل است که در کودکی با آن مواجه شده اید.

اگر دوست دارید نان تست صبحانه خود را با کره بادام زمینی آغشته کنید، جایگزین کردن آن با محصولی که فقط حاوی آجیل (و در صورت تمایل نمک) باشد، راهی عالی برای کاهش روغن های گیاهی و افزودنی های غیر ضروری است.

در اینجا یک دستور العمل سریع و آسان با استفاده از فندق و گردو توسط تونی جکمن آورده شده است که می توانید آن را در خانه امتحان کنید.

تارت گردو و فندق

مواد تشکیل دهنده

  • ۲ بسته خمیر پفکی
  • ۲ فنجان شربت طلایی به اضافه ۱ فنجان شربت فندق (اما اگر فندق پیدا نکردید از ۳ فنجان طلایی استفاده کنید)
  • ¼ فنجان کره
  • ۱ فنجان شکر کارامل یا موسکووادو
  • ۲ قاشق غذاخوری رام یا براندی
  • ۴ عدد تخم مرغ جامبو، هم زده
  • ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ فنجان گردو، خرد شده

روش

یک سطح تمیز و سخت را آرد پاشی کنید و خمیر را با دمای اتاق باز کنید. یک ظرف تارت سرامیکی یا شیشه ای را چرب یا اسپری کنید و با یک دور شیرینی بپوشانید و لبه ها را با انگشتان خود چین کنید. پایه را حدود ۱۵ بار سوراخ کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

در یک قابلمه عمیق شربت طلایی و شربت فندق را بریزید و کره و شکر و رام یا براندی را اضافه کنید. روی حرارت ملایم بگذارید بجوشد و هم بزنید. وقتی شروع به کف کردن کرد، یک دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا نجوشد، که خیلی تلاش می‌کنید.

سس را از روی اجاق گاز بگذارید تا حداقل دو دقیقه به دمای اتاق برگردد. این کار برای جلوگیری از هم زدن تخم مرغ هنگام تا کردن آن است.

تخم مرغ ها را هم زده و داخل سس بریزید سپس نمک و وانیل را اضافه کنید و گردوی خرد شده را داخل آن بریزید.

داخل ظروف تارت بریزید و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که شیرینی کمی طلایی شود اما خیلی تیره نشود بپزید.

ظروف را بردارید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند. سرد یا در دمای اتاق با خامه فرم گرفته با وانیل یا کمی شربت فندق سرو کنید.

امتیاز دهید

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.