بهترین آجیل برای دیابت کدامند؟
فهرست مطالب
هنگام خوردن آجیل، کنترل وعده غذایی را تمرین کنید، زیرا مصرف بیش از حد چربی سالم همچنان می تواند منجر به افزایش وزن شود.
وقتی به دنبال یک میان وعده رضایت بخش مناسب برای دیابت هستید، آجیل از بهترین گزینه ها می باشد. آجیل یک غذای فوقالعاده برای افراد مبتلا به دیابت است، زیرا این خوراکی ها یک مجموعه ی کامل است – کربوهیدرات کم و سرشار از پروتئین، فیبر و چربی سالم – و احساس سیری ایجاد میکند. آجیل فواید زیادی برای افراد مبتلا به دیابت دارد. مطالعات نشان می دهد که آجیل حتی ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد. یک مطالعه منتشر شده در مجله کالج آمریکایی تغذیه نشان داد که «مصرف آجیل با کاهش شیوع عوامل خطر انتخابی برای بیماریهای قلبی عروقی، دیابت نوع ۲ و سندرم متابولیک مرتبط است. در ادامه با مجله ی آجیل فروشی گلچین همراه باشید تا مطالب جدیدتری را فرا بگیرید.
آیا آجیل های مختلف فواید سلامتی متفاوتی برای افراد مبتلا به دیابت دارند؟
بله. برخی از آجیل ها فوایدی دارند که برخی دیگر ندارند.
- بادام حاوی مقدار زیادی مواد مغذی به ویژه ویتامین E است
- گردو حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ سالم است
- بادام هندی مقدار زیادی منیزیم دارد
- بادام، بادام زمینی و پسته همگی کلسترول بد را کاهش می دهند
تقریباً همه آجیل ها برای افراد مبتلا به دیابت چیز خوبی دارند. با این حال، باید از مصرف آجیل شور اجتناب شود. مصرف بیش از حد نمک به طور مداوم با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است.
آجیل و کلسترول
یکی از بارزترین ویژگی های آجیل برای افراد مبتلا به دیابت، تأثیر آن بر سطح کلسترول است. اجتناب از سطوح بالای کلسترول برای افراد مبتلا به دیابت ضروری است، زیرا قرار گرفتن در معرض سطوح بالای گلوکز خون خطر باریک شدن رگ ها را افزایش می دهد.
بادام، بادام زمینی و پسته همگی به طور موثری کلسترول بد را کاهش می دهند. کلسترول “بد” به ذرات کوچک و متراکم لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) اشاره دارد که مقدار بیش از حد آن می تواند شریان ها را مسدود کند.
بادام، گردو، پسته، گردو، و فندق با افزایش سطح لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) یا کلسترول خوب، کلسترول بد را کاهش می دهند. HDL کلسترول «بد» را از بین می برد و در نتیجه خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
آجیل و شاخص گلیسمی (GI)
شاخص گلیسمی سرعت جذب کربوهیدرات توسط بدن شما را اندازه گیری می کند. همه غذاها بر اساس شاخص گلیسمی رتبه بندی می شوند. آجیل از نظر شاخص گلیسمی پایین است، به این معنی که بدن شما به آرامی کربوهیدرات ها را جذب می کند.
در سال ۲۰۰۷، مطالعهای در Metabolism نشان داد که افزودن بادام به نان سفید و خوردن آجیل به همراه ماکارونی سرعت جذب کربوهیدرات را کاهش میدهد (اگرچه این بدان معنا نیست که خوردن نان سفید ایده خوبی است – شما میتوانید از داشتن غلات کامل نیز فواید مشابهی داشته باشید. نان، بدون تأثیر بر سطح گلوکز خون). در نتیجه، سطح قند خون شرکت کنندگان بسیار کندتر افزایش یافت.
آجیل و بیماری قلبی
افراد مبتلا به دیابت به طور قابل توجهی احتمال ابتلا به بیماری قلبی را دارند. پیشبینی میشود که ۸۰ درصد افراد مبتلا به دیابت به دلیل مشکلات سلامتی مرتبط با قلب جان خود را از دست میدهند.
بسیاری از آجیل ها تأثیر مثبتی بر سلامت قلب دارند و خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی را کاهش می دهند و آنها را به گزینه ای عالی برای افراد مبتلا به دیابت تبدیل می کنند.
بادام و گردو که حاوی مقدار زیادی ویتامین E هستند نیز مانع از ایجاد پلاک هایی می شوند که می توانند رگ ها را باریک و مسدود کنند. گردو همچنین دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ است که نوعی چربی غیراشباع است که بیشتر در ماهی یافت می شود. اسیدهای چرب امگا ۳ سطح کلسترول “خوب” را افزایش می دهند.
بسیاری از آجیل ها حاوی اسید آمینه ای به نام ال آرژنین هستند که دیواره های سرخرگ را تقویت کرده و آنها را انعطاف پذیرتر می کند. افرادی که عروق قوی و انعطاف پذیر دارند کمتر از جریان خون ضعیف رنج می برند.
آجیل چقدر کالری دارد؟
۱۰۰ گرم بادام حاوی ۵۷۶ کالری است که برای افراد دیابتی بسیار زیاد است. بنابراین توصیه می شود افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ که مایل به کاهش وزن هستند، مصرف آجیل خود را تا حدودی محدود کنند.
به طور کلی، آیا آجیل برای افراد مبتلا به دیابت مفید است؟
بله، اما اثرات بسته به نوع آجیل متفاوت است. بسیاری از آنها فوایدی دارند، از سلامت قلب و عروق گرفته تا روغن های امگا ۳. بنابراین، بهترین توصیه این است که مقدار زیادی آجیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید و مطمئن شوید که انواع مختلف آن را دریافت می کنید.
مهمترین مغزها برای افراد مبتلا به دیابت احتمالاً آنهایی هستند که سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشند: بادام، گردو و پسته. اگر فقط چند آجیل را در رژیم غذایی خود قرار می دهید، این ها را انتخاب کنید. اما مطمئن شوید که از انواع شور خودداری کنید.





اولین دیدگاه را ثبت کنید