پتاسیم موجود در آجیل: کدام آجیل بیشترین مقدار را دارد؟
فهرست مطالب
آجیلها نه تنها میان وعده هایی خوش طعم و انرژی زا هستند، بلکه سرشار از مواد معدنی و ویتامین هایی اند که نقش مهمی در حفظ سلامت بدن دارند. یکی از این مواد معدنی ارزشمند، پتاسیم است که به تنظیم فشار خون، بهبود عملکرد عضلات و سلامت قلب کمک می کند. در این مقاله از وبلاگ آجیل فروشی اینترنتی گلچین قصد داریم بررسی کنیم که کدام مغزها بیشترین میزان پتاسیم را دارند و چگونه می توان آنها را در رژیم غذایی روزانه گنجاند تا علاوه بر لذت از طعم، از خواص تغذیهای آنها نیز بهره مند شوید. تمام مقادیر ذکرشده در این مطلب به ازای هر ۱۰۰ گرم از هر نوع آجیل محاسبه شدهاند تا مقایسهای دقیق و علمی در اختیار شما قرار گیرد.
در سایت خرید آجیل و خشکبار ما، علاوه بر امکان خرید اینترنتی آجیل تازه و باکیفیت، اطلاعات تغذیهای و ارزش مواد معدنی هر نوع مغز نیز ارائه میشود تا انتخابی آگاهانه و سالم داشته باشید. اگر به دنبال میان وعدهای طبیعی، مغذی و مفید برای بدن خود هستید، مطالعه این مقاله به شما کمک میکند تا بهترین گزینهها را برای اطلاع یافتن از اینکه کدام مغزها پتاسیم دارند و همچنین تأمین پتاسیم مورد نیاز بدن انتخاب کرده و خریدی مطمئن و هوشمندانه از گلچین تجربه کنید.
چقدر پتاسیم نیاز دارید؟
به نظر نمی رسد یک پاسخ قطعی در مورد میزان نیاز افراد به پتاسیم وجود داشته باشد. من با توصیه هایی از ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ مواجه شده ام.
در اینجا جدولی از NIH وجود دارد که می توانید برای مرجع استفاده کنید.

آجیل سرشار از پتاسیم
جدول زیر میزان پتاسیم ۱۰۰ گرم از هر مغز را نشان می دهد.

کدام آجیل بیشترین پتاسیم را دارد؟
پسته با بیش از ۱۰۰۰ میلی گرم در هر ۱۰۰ گرم بیشترین میزان پتاسیم را دارد. با این حال، بسیاری از آجیل ها حدود ۳۰ درصد از RDA را دارند، از جمله بادام، بادام زمینی، فندق و آجیل برزیلی.
کدام آجیل کمترین میزان پتاسیم را دارد؟
آجیل ماکادمیا، گردو کمترین میزان پتاسیم را در بین تمام آجیل های معمولی دارند، اما همچنان مقدار مناسبی دارند. همه آنها حدود ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم در هر ۱۰۰ گرم دارند که حدود ۲۰ درصد RDA برای پتاسیم است.
آیا آجیل در مقایسه با جایگزین ها منبع پتاسیم خوبی است؟
وقتی به منابع گیاهی پتاسیم نگاه می کنید، دو چیز اصلی را می بینید:
آجیل یکی از بهترین منابع پتاسیم در هر ۱۰۰ گرم است وقتی صحبت از پتاسیم به ازای هر ۱۰۰ کالری می شود، آجیل امتیاز ضعیفی دارد. آجیل از نظر کالری بسیار متراکم است، بنابراین در حالی که دریافت مقداری پتاسیم از آجیل خوب است، دریافت بخش زیادی از پتاسیم خود از آنها به طور کلی سالم نیست.
برای اکثر مردم، اولویت دادن به غذاهایی مانند سبزیجات برگدار (مانند اسفناج، شاهی و غیره) که دارای پتاسیم بالا در هر ۱۰۰ کالری هستند، راه بهتری برای رسیدن به اهداف پتاسیم به طور منظم است.
آیا دریافت مقدار زیادی پتاسیم از آجیل مفید است؟
اگرچه آجیل ها منبع خوبی از پتاسیم و سایر مواد معدنی هستند، اما دریافت مقدار زیاد پتاسیم از طریق مصرف بیش از حد آنها همیشه مفید نیست. باید در نظر داشت که آجیلها علاوه بر مواد معدنی، کالری و چربی بالایی نیز دارند. بیشتر انواع آجیل دارای نسبت نامتعادل چربیهای امگا ۳ به امگا ۶ هستند، و مصرف زیاد چربی های امگا ۶ میتواند باعث افزایش التهاب در بدن شود.
در میان انواع آجیل، تنها گردو و ماکادمیا دارای نسبت مطلوب تری از چربیهای امگا هستند، اما جالب است بدانید که این دو نوع، از نظر پتاسیم چندان غنی نیستند. بنابراین، اگرچه آجیلها بخشی از یک رژیم غذایی سالم محسوب می شوند، اما تکیهی بیش از حد بر آنها به عنوان منبع اصلی پتاسیم، انتخابی ایدهآل نیست. تعادل در مصرف، کلید بهرهمندی از خواص مفید آجیلها بدون ایجاد عوارض ناشی از کالری یا چربی های اضافی است.





اولین دیدگاه را ثبت کنید